брошура Mагазини Немски Център - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:26:46
Реклама

Mагазини Немски Център - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

За съжаление, Mагазини Немски Център няма
текущи оферти.
Реклама

Mагазини Немски Център брошура на седмицата

Верига магазини Немски Център предлага разнообразие от стоки за бита - домашни потреби, аксесоари, козметика, електроуреди, инструменти, декорации, играчки, дрехи и спортни уреди. Както си личи по името, повечето стоки са от Германия, но това не е задължително. Mагазини Немски Център са собственост на „Хера 99“ ООД и са на българския пазар от 2003-а година.  

Компанията разполага с над 20 магазина в седем български града – по няколко в София и Варна, както и по един в Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич.  

 

Mагазини Немски Център предлагат стоки с до 50 процента намаление, като за тях трябва да се проверява на място. Освен това веригата публикува и каталог с оферти със стоки със специални цени, който е валиден две седмици. Там намаленията са между 20 и 50 процента. На своя сайт Mагазини Немски Център имат и специални предложения, които са валидни само онлайн.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Mагазини Немски Център редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Mагазини Немски Център, наречена "брошура Mагазини Немски Център", валидна от следващата седмица. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Mагазини Немски Център 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Супермаркети", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама