Mагазини Немски Център - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Mагазини Немски Център промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Mагазини Немски Център

Преглед на брошурата Оферта от магазин Mагазини Немски Център валидна от 01.10.2020

Оферта

01.10. - 31.10.2020

Реклама
Реклама

Mагазини Немски Център брошура на седмицата

Вижте издаваната от Магазини Немски Център брошура

Веригата магазини Немски Център предлага голямо разнообразие от стоки за бита. Немски Център предлага стоки с до 50 процента намаление, като за тях трябва да се проверява на място. Освен това информация за намаленията може да се види и в изготвяната от Магазини Немски Център брошура, която представлява своеобразен каталог с оферти със стоки със специални цени, който е валиден две седмици. На своя сайт веригата има и специални предложения, които са валидни само онлайн. А отстъпките в публикуваната от Магазини Немски Център брошура са в диапазона между 20 и 50 процента.

По принцип всеки обича да пазарува разумно, което се изразява най-добре в желанието на хората да подбират продукти предимно от периодичните издания. В това отношение няма изключение и при въпросния т.нар. немски магазин. Всеки, който иска да прегледа Оферта, може с лекота да го направи тук. Имайте предвид, че офертите в тази издадена от Магазини Немски Център брошура са валидни от 01.10.2020. Обръщаме внимание на този факт, тъй като, както споменахме, предложенията в периодичния каталог важат две седмици – съобразете го, за да не пропуснете така желаните продукти!

Няколко думи за Магазини Немски Център

Mагазини Немски Център попадат в категорията Супермаркети и са собственост на „Хера 99“ ООД и са на българския пазар от 2003-а година. Към момента Немски център има цели 12 магазина на територията на столицата София, както и по един или няколко магазина във Врана, Бургас, Русе, Добрич и Пловдив. Във всеки от тях можете да откриете най-различни стоки, с които можете да се погрижите за оборудването и декорирането на мечтания дом. Магазините от веригата отварят врати в 10:00 ч. и затварят в 19:30 ч. в делничните дни, в събота затварят в 18:30 ч., а в неделя – в 18:00 ч. 

В случай че проявявате интерес, можете да посетите и официалната уеб страница на Магазини Немски Център тук: nemski-centar.com. Така със сигурност ще имате възможност да научите повече за самия магазин, за издаваната от Немски Център брошура, както и за продуктите, които се предлагат там. А разнообразието наистина е голямо - домашни потреби, аксесоари, козметика, електроуреди, инструменти, декорации, играчки, дрехи и спортни уреди. Както си личи по името, повечето стоки са от Германия, но това не е задължително.

Спестете пари, пазарувайки от Магазини Немски Център

Знаете, че повечето магазини, които пускат периодични каталози, целят по този начин да привлекат постоянни клиенти. А клиентите, от своя страна, знаят, че използвайки периодичните издания, могат да правят значителни икономии докато пазаруват. Съвсем същото можете да постигнете, като се възползвате от предложенията в издаваната Магазини Немски Център брошура. Освен това, на сайта на магазина можете да откриете и специална секция “Акция”, където можете да закупите различни продукти с отстъпка. Тези продукти ги няма в брошурата – можете да ги закупите само онлайн! Но така или иначе, това е още една възможност, чрез която можете да спестите средства по време на пазаруване.

Разбира се, ако имате нужда и от по-различни стоки, или просто искате да сравните цените на даден продукт, можете съвсем лесно да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Реклама


Реклама