брошура Mагазини Немски Център - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
Реклама

Mагазини Немски Център - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Преглед на брошурата Оферта от магазин Mагазини Немски Център валидна от 01.12.2019

Оферта

от неделя 01.12.2019

Реклама

Mагазини Немски Център брошура на седмицата

Верига магазини Немски Център предлага разнообразие от стоки за бита - домашни потреби, аксесоари, козметика, електроуреди, инструменти, декорации, играчки, дрехи и спортни уреди. Както си личи по името, повечето стоки са от Германия, но това не е задължително. Mагазини Немски Център са собственост на „Хера 99“ ООД и са на българския пазар от 2003-а година.  

Компанията разполага с над 20 магазина в седем български града – по няколко в София и Варна, както и по един в Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич.  

 

Mагазини Немски Център предлагат стоки с до 50 процента намаление, като за тях трябва да се проверява на място. Освен това веригата публикува и каталог с оферти със стоки със специални цени, който е валиден две седмици. Там намаленията са между 20 и 50 процента. На своя сайт Mагазини Немски Център имат и специални предложения, които са валидни само онлайн.

Mагазини Немски Център за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Mагазини Немски Център редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Mагазини Немски Център, наречена "Оферта", валидна от 01.12.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Mагазини Немски Център 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Супермаркети", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама