Каталог Deichmann - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Брошури, промоции
12 дни 20:25:36
Реклама

Deichmann - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама
Реклама

Deichmann брошура на седмицата

Дайхман е германска верига за обувки, спортни стоки, чанти и аксесоари. Централата на основаната през 1913-а година компания е в град Есен, но има филиали в 22 държави по цял свят. В България Deichmann има над 20 магазина, като в тях освен от собствените марки на фирмата, се продават и продукти на 5th Avenue, Adidas, Converse, Fila, Highland creek, New Balance, Nike, Puma и Reebok.

Deichmann издава брошура веднъж в месеца, като в нея има специални предложения и за жени, и за мъже, и за деца. Артикулите от нея могат да бъдат купени и онлайн на сайта на компанията. Доставката на стоките, купени онлайн, е безплатна за цялата страна, като поръчката се изпълнява в срок между един и три работни дни.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Deichmann редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Deichmann, наречена "New In Men", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Deichmann 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дрехи, обувки и спорт", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама