Реклама

Bauhaus - Брошури и каталози на актуалните промоции

Реклама

Bauhaus брошура

Периодичната брошура на Bauhaus

Подобно на повечето подобни магазини, Bauhaus изготвя периодично издание с оферти, специфична Bauhaus брошура, в която клиентите на магазина имат възможност да изберат продукт с намалена, промоционална цена, като въпросния каталог на Баухаус е с валидност на предложенията две седмици. Клиентите на магазина имат възможност да се възползват от промоциите в тази брошюра и онлайн, а намаленията редовно достигат до 50 процента.

Ако искате да видите най-актуалните предложения в брошурата на Bauhaus, можете да го направите тук. Ще откриете най-актуалната брошура на магазина, валидна от 15.10.2020. Предложенията може да откриете и с помощта на някоя от популярните търсачки на интернет съдържание, например Гугъл, където, дори да използвате транслитерация (например “Bauhaus broshura” или “Bauhaus katalog online"), резултатът със сигурност ще отговори на очакванията ви!

Bauhaus - няколко думи за самия магазин

Магазин Bauhaus е германска верига от типа „направи си сам“, която се представя като „Специалистът за работилницата, дома и градината“. Тя оперира от 1960-а година и има магазини в цяла Европа, като в тях се предлагат над 120 000 артикула. Bauhaus предлага на своите клиенти 15 специализирани отдела - от строителни елементи и материали, през железарски изделия, бои, лакове и електроинструменти, до лампи, плочки, санитарна керамика, отопление, климатизация и вентилация. Към момента веригата има голям брой специализирани центрове в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Словения, Словакия, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Холандия и в Германия.

Фирмата предлага и машини под наем. Плаща се депозит за всяка, която искате да наемете, а освен това се плаща и в зависимост от срока на ползване. Що се отнася до доставката – Bauhaus предлага и такава, като цените зависят от отдалечеността на обекта от магазина и могат да се видят в сайта на компанията. Всеки може да научи повече за магазина, посещавайки официалния сайт bauhaus.bg, където ще разбере какви са начините за пазаруване, условията за гаранционно обслужване, услугите, които се предлагат и разбира се – информация за предлаганите продукти.

Лесно спестяване с Bauhaus

Разбира се, винаги може да се пести, докато се пазарува! Това се отнася в пълна сила и за Bauhaus и освен това е напълно осъществимо, както благодарение на издавания каталог на веригата, така и посредством постоянно поддържания асортимент и привлекателни цени. Като поставя клиентите в своя фокус и с цел да изпълни и осъществи всяка тяхна идея, магазин Bauhaus e мястото, където със сигурност ще се почувствате добре и ще изберете продуктите, които са ви необходими! Пазарувайки продуктите, от които се нуждаете на намалени цени, вече спестявате – това може да се превърне в практика за вас и домакинството ви, като същевременно ще облекчава вашия бюджет.

Имайки предвид огромният асортимент от над 120 000 продукта в магазините на Баухаус и страхотните предложения в брошурата на Баухаус, едва ли ще има нещо, от което се нуждаете и което го няма там. Но ако все пак се случи нещо такова, няма нищо притеснително – винаги можете да прегледате предложенията и на други магазини, опериращи в същата категория: Vivre, Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама