брошура Bauhaus - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
Реклама

Bauhaus - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

За съжаление, Bauhaus няма
текущи оферти.
Реклама

Bauhaus брошура на седмицата

Bauhaus е германска верига от типа „направи си сам“, която се представя като „Специалистът за работилнцата, дома и градината. Тя оперира от 1960-а година и има магазини в цяла Европа, като в тях се предлагат над 120 000 артикула. Bauhaus предлага на своите клиенти 15 специализирани отдела - от строителни елементи и материали, през железарски изделия, бои, лакове и електроинструменти, до лампи, плочки, санитарна керамика, отопление, климатизация и вентилация.

Фирмата предлага и машини под наем. Плаща се депозит за всяка, която искате да наемете, а освен това се плаща и в зависимост от срока на ползване. Що се отнася до доставката – Bauhaus предлага и такава, като цените зависят от отдалечеността на обекта от магазина и могат да се видят в сайта на компанията.

Bauhaus издава листовка с промоции и специални оферти, която има валидност две седмици. Освен това стоките от нея се продават и онлайн, като понякога намалението стига до 50 процента.

Bauhaus за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Bauhaus редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Bauhaus, наречена "брошура Bauhaus", валидна от следващата седмица. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Bauhaus 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама