A1 - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи A1 промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури A1

Реклама
Реклама

A1 брошура на седмицата

Брошурата на А1 е пълна с предложения

Първият мобилен оператор в страната е А1. Като най-утвърден и най-популярен, операторът периодично издава А1 каталог с телефони, планове, пакети и други за своите лоялни клиенти. В специално изготвяната от А1 брошура всеки може да намери това, което търси от света на мобилните комуникации. Изданието представлява своеобразен А1 каталог със страхотни оферти и специални предложения. 

Ако вече е дошъл моментът да подновите абонаментния си план или търсите от А1 оферти за телефони, не се колебайте, а се запознайте с предлаганите промоции на А1 – ще ги откриете тук, съвсем лесно, бързо и удобно. Офертите в тази А1 брошура са валидни от 01.09.2020 и са на ваше разположение. Може да ги прегледате на спокойствие и да изберете това, което ви е необходимо – било то нов план или комплексна услуга, или пък просто нов мобилен телефон, таблет или лаптоп, всичко това ще бъде на ваше разположение, благодарение на страхотните промоции на А1.

Кратка история на А1 в България

А1 е част от А1 Груп - водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа. Към момента компанията оперира на територията на седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия.

В България А1 България е първият GSM мобилен оператор – стартира бизнеса си през далечната 1994 г., а първата мрежа е пусната на следващата година и носи търговската марка „Цитрон”. През 2008 г. компанията навлиза на пазара на фиксирани услуги, а през 2011 придобива два оператора на високоскоростни фиксирани мрежи – Спектър Нет АД и Мегалан Нетуърк, като по този начин започва да предлага и високоскоростен интернет и цифрова телевизия. Към момента А1 е водещ доставчик на дигитални и телекомуникационни услуги в страната с над 4 000 служителя,  множество търговски обекти и покритие на близо 99% от територията на страната.

За повече информация ви предлагаме да посетите интернет сайта на А1 - www.mtel.bg, като по този начин ще можете да получите повече информация за компанията, да научите повече за нейната история, да разгледате асортимента от предлаганите продукти и услуги и разбира се, да прецените дали да се присъедините към хилядите клиенти на компанията.

Дали можем да спестим с помощта на A1?

Как е възможно да спестим, докато пазаруваме? Отговорът е лесен - в днешно време всеки може да пазарува интелигентно, а развитите технологии и непрекъснатият стремеж на компаниите за задоволяване на потребностите на своите клиенти правят това по-лесно от всякога. Можете да станете клиент на А1 дори от вкъщи – чрез интернет имате уникалната възможност да се излежавате у дома на дивана и да сърфирате, разглеждайки множеството оферти и предложения. 

В периодично издаваната си брошура А1 редовно пуска много изгодни предложения, особено по време на различни празници (Великден, Коледа и др.). Освен това компанията си партнира с множество други търговци, предоставяйки възможност на своите клиенти да ползват различни отстъпки при тях. Предлаганите от А1 телефони са на страхотни цени. Предлагат се и много изгодни финансови услуги, включително застраховки и кредити.

Ако искате да сравните офертите и от други компании в същата категория, можете да го направите още сега - ВАЛИ Компютърc, VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG. Това ще ви помогне да вземете решение при избора си.

Реклама


Реклама