JYSK (юск) брошура

Текущи JYSK промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури JYSK

Преглед на брошурата Брошура от магазин JYSK валидна от 17.09.2020

Брошура

17.09. - 30.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Нова колекция Есен/Зима 2020 от магазин JYSK валидна от 13.08.2020

Нова колекция Есен/Зима 2020

от четвъртък 13.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин JYSK валидна от 03.09.2020

Брошура

03.09. - 16.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин JYSK валидна от 20.08.2020

Брошура

20.08. - 02.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин JYSK валидна от 06.08.2020

Брошура

06.08. - 19.08.2020

Реклама

JYSK (юск) брошура

Брошура на ЮСК за седмицата

Подобно на повечето големи магазини в днешно време, ЮСК периодично издава своя собствена листовка с оферти -  JYSK брошура, в която се включват редица продукти на намалени цени за определен срок. В така изготвяната от Юск брошура всеки може да открие каквото търси от асортимента на магазина - оферти, сезонни намаления, информация за активни разпродажби, отделни категории продукти с намаления, други кампании и пр.

В допълнение, имате възможност да се абонирате за бюлетина на JYSK, за да получавате онлайн седмичната брошура на Юск, като по този начин ще научавате за най-новите артикули първи, получавайки страхотни оферти с усещане за скандинавски полъх, всяка седмица директно във вашата поща. 

Онлайн изданието на JYSK съдържа различни предложения за дома, нови артикули в асортимента и разбира се – най-актуалните оферти на JYSK, валидни от 17.09.2020. Не губете време, разгледайте ги още сега тук!

Магазин Юск – символ на надеждността

JYSK е датска верига от магазини за търговия на дребно със стоки от типа „всичко за дома“, като компанията разполага с над 2800 магазина в над 50 страни. През 1979 г. е отворен първият магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес.

Асортиментът на магазина включва различни мебели за дома, офиса и градината, матраци, интериорни декорации и други стоки за дома. Качеството е гарантирано и от кралския двор на Дания – Юск е доставчик на кралския двор, а основателят и собственик на компания Ларс Ларсен през 2009-а е получил рицарски орден!

Днес групата на JYSK се състои от повече от 2800 магазина в следните 52 страни по света.

В България магазинът съществува от 2005-а година, когато е открит първият магазин от веригата Юск в Пловдив, а в последствие са отворени още няколко локации – Юск София, Юск Варна, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Бургас.

За допълнителна информация можете да посетите сайта на магазина - jysk.bg.

Да направим икономия благодарение на ЮСК

Всяка седмица JYSK предлага различни специални оферти, като понякога намаленията достигат до 50 и повече процента от първоначалната цена. Офертите се публикуват в издаваната от Юск брошура, като може да се разглеждат и онлайн. JYSK предлага и специална опция за пазаруване – клиентите могат да направят резервация на даден продукт онлайн и след два часа могат да вземат стоката от най-близкия магазин.

Често клиентите на Юск могат да се възползват и от сезонни разпродажби с до 70% намаление или от определени категории продукти, предлагани с над 50 процента отстъпка.

Освен това в JYSK е лесно да върнете или замените закупена стока. От магазин Юск ще ви възстановят пълната сума без ограничение във времето за връщане при всички артикули, за които предоставите касов бон или фактура. В допълнение, това важи както за артикули, закупени във физическите магазини, така и за такива, закупени онлайн. 

Ако в Jysk не откривате нещо, от което имате нужда, можете да прегледате и още оферти в други магазини от същата категория: МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, Mömax, Мебели ЗОНА.

Реклама


Реклама