брошура VIVACOM - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:24:45
Реклама

VIVACOM - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

VIVACOM брошура на седмицата

Виваком е търговското име на БТК ЕАД – най-голямата телекомуникационна компания в България. VIVACOM предлага мобилна и фиксирана телефония, високоскоростен оптичен интернет, цифрова телевизия, както и услуги за пренос на данни през мобилни и фиксирани мрежи. Фирмата разполага с над 230 търговски обекта в цялата страна, като в тях се продават високотехнологични устройства – от телефони и таблети последно поколение, през конзоли PlayStation, до висококачествени аудио слушалки за най-взискателните музикални фенове. Освен това магазините са свободна и безплатна зона за Wi-Fi връзка.

Виваком издава каталог със специални оферти всеки месец, като в него естествено са сериозно застъпени телефони и различни смарт устройства, предлагани от фирмата. Предложенията са налични и на сайта на компанията, но онлайн продажби няма.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! VIVACOM редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от VIVACOM, наречена "Каталог 11/2019", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в VIVACOM 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама