CBA (цба) брошура

Текущи CBA промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури CBA

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин CBA валидна от 06.08.2020

Брошура

06.08. - 12.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин CBA валидна от 30.07.2020

Брошура

30.07. - 05.08.2020

Реклама
Реклама

цба брошура на седмицата

CBA брошура за Вас

В асортимента на ЦБА клиентите могат да открият хранителни стоки, прясно месо, напитки, плодове, зеленчуци, ядки, подправки, битова химия и козметика. Както повечето големи хипермаркети, ЦБА се старае да помогне на своите клиенти и да ги улесни, така че като влязат в магазина, да намерят всичко, от което се нуждаят и да не се налага да обикалят допълнително други магазини.

Най-лесно може да се ориентирате за предлаганите оферти, като разглеждате редовно издаваната от ЦБА брошура. Тя се разпространява както онлайн, така и на място във физическите магазини. Въпросната CBA брошура съдържа актуални промоции и по-ниски цени на избрани продукти от асортимента на веригата. Там винаги можете да намерите изключително изгодни предложения както от известни и разпространени марки, така и от собствените марки на магазина.

Новата брошура на ЦБА, валидна от 06.08.2020, може да разгледате още сега - тук.

ЦБА е търговска верига със стандарти в обслужването

ЦБА България е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в страната. Оперира в сферата на търговията с бързооборотни стоки, като към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна.

Първият магазин от веригата е открит през 2003 г., а към настоящия момент има магазини в 8 регионални центрове – Монтана, Плевен, Велико Търново, Шумен, Бургас, Стара Загора, София и Благоевград. Търговските обекти на веригата вече са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на страната.

Грижата за клиентите винаги е била основна движеща сила при разработването на продуктовата и маркетинговата стратегия на веригата. А повече информация за магазините ЦБА може да откриете на сайта тук: www.cba.bg.

Спестете пари с помощта на ЦБА

Напълно естествено, веригата магазини CBA периодично издава брошура-каталог с отстъпки, както повечето подобни магазини. Това е един своеобразен начин за спестяване на пари, тъй като стоките в брошурата се предлагат със значителен процент отстъпка. Пазаруването на стоки за ежедневието е разход, който не може да бъде пропуснат, нито пренебрегнат. Затова, не губете време, а потърсете предложенията – лесно може да го направите и в интернет: ето например, ако живеете в Бургас, напишете в Гугъл “CBA Бургас”, просто “ЦБА брошура” или “Брошура Болеро Бургас” – резултатите ще бъдат налице пред вас, само за броени секунди. Лесно е, нали?

Все пак, възможно е да не откриете онова, което търсите в момента – не се притеснявайте, вижте какво предлагат и другите магазини - Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, BILLA.

Имайте предвид още нещо, ЦБА редовно прави различни игри за своите клиенти, на национално и на регионално ниво, при което отново имате възможност да спечелите различни награди и отстъпки. Повече информация може да откриете на сайта на магазина.

Приятно пазаруване!

Реклама


Реклама