CBA (цба) брошура

Текущи CBA промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури CBA

Преглед на брошурата Брошура от магазин CBA валидна от 24.09.2020

Брошура

24.09. - 30.09.2020

Реклама
Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин CBA валидна от 17.09.2020

Брошура

17.09. - 23.09.2020

Реклама

цба брошура на седмицата

CBA брошура за Вас

В асортимента на ЦБА клиентите могат да открият хранителни стоки, прясно месо, напитки, плодове, зеленчуци, ядки, подправки, битова химия и козметика. Както повечето големи хипермаркети, ЦБА се старае да помогне на своите клиенти и да ги улесни, така че като влязат в магазина, да намерят всичко, от което се нуждаят и да не се налага да обикалят допълнително други магазини.

Най-лесно може да се ориентирате за предлаганите оферти, като разглеждате редовно издаваната от ЦБА брошура. Тя се разпространява както онлайн, така и на място във физическите магазини. Въпросната CBA брошура съдържа актуални промоции и по-ниски цени на избрани продукти от асортимента на веригата. Там винаги можете да намерите изключително изгодни предложения както от известни и разпространени марки, така и от собствените марки на магазина.

Новата брошура на ЦБА, валидна от 24.09.2020, може да разгледате още сега - тук.

ЦБА е търговска верига със стандарти в обслужването

ЦБА България е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в страната. Оперира в сферата на търговията с бързооборотни стоки, като към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна.

Първият магазин от веригата е открит през 2003 г., а към настоящия момент има магазини в 8 регионални центрове – Монтана, Плевен, Велико Търново, Шумен, Бургас, Стара Загора, София и Благоевград. Търговските обекти на веригата вече са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на страната.

Грижата за клиентите винаги е била основна движеща сила при разработването на продуктовата и маркетинговата стратегия на веригата. А повече информация за магазините ЦБА може да откриете на сайта тук: www.cba.bg.

Спестете пари с помощта на ЦБА

Напълно естествено, веригата магазини CBA периодично издава брошура-каталог с отстъпки, както повечето подобни магазини. Това е един своеобразен начин за спестяване на пари, тъй като стоките в брошурата се предлагат със значителен процент отстъпка. Пазаруването на стоки за ежедневието е разход, който не може да бъде пропуснат, нито пренебрегнат. Затова, не губете време, а потърсете предложенията – лесно може да го направите и в интернет: ето например, ако живеете в Бургас, напишете в Гугъл “CBA Бургас”, просто “ЦБА брошура” или “Брошура Болеро Бургас” – резултатите ще бъдат налице пред вас, само за броени секунди. Лесно е, нали?

Все пак, възможно е да не откриете онова, което търсите в момента – не се притеснявайте, вижте какво предлагат и другите магазини - Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, BILLA.

Имайте предвид още нещо, ЦБА редовно прави различни игри за своите клиенти, на национално и на регионално ниво, при което отново имате възможност да спечелите различни награди и отстъпки. Повече информация може да откриете на сайта на магазина.

Приятно пазаруване!

Реклама


Реклама