My Market - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи My Market промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури My Market

Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 17.09.2020

Брошура

17.09. - 30.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 03.09.2020

Брошура

03.09. - 16.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 20.08.2020

Брошура

20.08. - 02.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 06.08.2020

Брошура

06.08. - 19.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 23.07.2020

Брошура

23.07. - 05.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 09.07.2020

Брошура

09.07. - 22.07.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин My Market валидна от 25.06.2020

Брошура

25.06. - 08.07.2020

My Market брошура

Новата брошура на My Market

Магазин My Market е българска търговска верига, предлагаща бързооборотни стоки, която постоянно осигурява за клиентите си страхотни оферти. Това става с помощта на периодично издаваната My Market брошура, която се актуализира два пъти месечно и благодарение на която магазинът ви предоставя възможността да закупите най-различни стоки и продукти на специални цени. Задължително трябва да прегледате Брошура, за да можете да подберете някой от предлаганите промоционални продукти.

Ако искате да видите например най-актуалната изготвена за My Market Варна брошюра или пък тази, предназначена за друг град, можете да проверите тук. Предложенията са с валидност от 17.09.2020, което означава, че имате достатъчно време да се възползвате от специално подбраните оферти в нея. Определено препоръчваме да прегледате предложенията в този My Market каталог и да се възползвате от предлаганите в него продукти. Можете да потърсите и транслитерацията my market broshura в някоя от популярните търсачки за съдържание в интернет, като по този начин отново ще получите желания резултат.

My Market – магазин, който си заслужава

My Market е популярна верига магазини в северо-източна България, в чийто магазини можете да пазарувате във Варна, Добрич, Балчик, Белославово, Провадия, Аксаково и с. Езерово. В основния асортимент на My Market всекидневно ще откриете пресни плодове и зеленчуци, охладени и замразени меса, млечни продукти, сладкарски изделия, стоки за дома и богато разнообразие от продукти собствена марка, които клиентите могат да закупят на изгодни цени и с добро качество.

Магазин My Market е един от лидерите на българския пазар в категорията Супермаркети. Дружеството е с дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки и развива дейности по продажба на дребно с, както споменахме, хранителни и нехранителни стоки. Към момента дружеството е със 100% българско участие, като под марката My Market функционират общо 17 супермаркета на територията на страната. 

Ако проявявате интерес, можете да посетите и официалната уеб страница на Май Маркет тук: www.my-market.bg. По този начин ще имате възможност да научите повече за самия магазин, за неговата брошура, както и за продуктите, които се предлагат там. Заслужава си да бъдете клиент на магазин Май Маркет!

My Market ви помага да пазарувате разумно

Както повечето магазини, така и Май Маркет ви предлага промоции, с помощта на които можете да спестявате средства, докато пазарувате. В брошурата на магазина можете да проследите отстъпки и предложения за най-ниски цени, а също можете да получите повече информация относно програмите за лоялни клиенти, които My Market организира редовно. Освен това магазинът предоставя възможност за своите клиенти да попълнят и потвърдят издаване на клубна карта, с помощта на която могат да използват и допълнителни отстъпки.

А в случай че имате нужда и от други стоки, или искате да сравните цените на даден продукт, съвсем лесно можете да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - Mагазини Немски Център, METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Реклама


Реклама