Реклама

т маркет брошура - каталог и broshura

Реклама

т маркет брошура

т маркет нова брошура

Веригата T MARKET в България е част от литовската компания Maxima Grupе Uab, която се занимава с търговия с бързооборотни стоки. Предлагайки разнообразни стоки на атрактивни цени, магазин Т-МАРКЕТ намира място сред най-посещаваните хранителни
магазини в страната. В тази категория, а именно „хипермаркети“, попадат и много други магазини в страната, например My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA. Към момента магазините от веригата Т МАркет, една от първите подобни в България, са над 70, разположени в повече от 30 населени места из цялата страна. Особено внимание се отделя на стоките от български производители, като освен всичко останало, Tmarket разполага и със собствен цех за обработка на прясно месо. Друг интересен факт е пускането на първите каси на самообслужване в магазин от веригата в София през 2018 г.

Подкрепянето на българските производители, чрез разпространението на техните продукти във веригите магазини, спомага за популяризирането на брандовете и за развитието на родната икономика като цяло. В това отношение, Т Маркет играе важна роля на българския пазар.

Брошурата на Т Маркет

Клиентите могат да открият множество атрактивни и специално подбрани предложения в новата брошура на Тe-маркет – както при повечето големи вериги, седмичните промоции са обединяват от Т МАРКЕТ в каталог, който се обновява всяка седмица с нови оферти. Специалната програма „Благодаря“ Ви дава възможност да се възползвате от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специалния знак „Благодаря“. Ще ги откриете в магазините и в новата брошура на Т-Маркет. За целта трябва да заявите и да получите карта „Благодаря“ на касите от веригата. В брошурата на Те маркет има голямо разнообразие от продукти, обявени на цена, значитнелно по-ниска от стандартната.

Офертите на Т Маркет достигат до вас с помощта на Broshurko!

Съвсем нормално е всеки клиент да иска да бъде от първите, научили за последните оферти. Щом искате да сте винаги информирани за атрактивните предложения, просто потърсете „Т МАРКЕТ брошура“ или както е модерно напоследък: „T MARKET broshura” в интернет!

А за да е по-лесно и удобно, Broshurko Ви дава възможност да се възползвате от хилядите предложения на тази и други вериги, събрани на едно място. Сега, за Вас, благодарение на Broshurko! Най актуалната брошура на Т маркет, валидна от 22.10.2019, може да намерите: тук. Не губете време! Офертите са горещи, количествата ограничени!

Реклама


Реклама