Реклама

мосю бриколаж брошура онлайн

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mr.Bricolage валидна от 16.01.2020

Брошура

16.01. - 05.02.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mr.Bricolage валидна от 03.01.2020

Брошура

03.01. - 15.01.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mr.Bricolage валидна от 14.11.2019

Брошура

14.11. - 04.12.2019

Реклама
Преглед на брошурата Гид Авто от магазин Mr.Bricolage валидна от 01.11.2019

Гид Авто

01.11. - 31.12.2019

мосю бриколаж брошура

Мосю Бриколаж - брошура

Мосю Бриколаж е френски хипермаркет в „направи си сам“ сектора, който продава инструменти, артикули за дома и градината и други технически уреди. Освен това веригата предлага и различни услуги, като например тониране на бои, ушиване на пердета, рязане на плоскости и кантиране и др.

Всеки месец Mr.Bricolage издава специално издание - каталог с промоции. В изготвяната от Мосю Бриколаж брошура всеки може да открие много оферти, сезонни предложения и отстъпки, от които може да се възползвате за определен период от време.

Брошурите на бриколаж можете да откриете винаги на място във физическите магазини, както и онлайн. Така например, новата брошура на Мосю Бриколаж, валидна от 16.01.2020, може да намерите тук тук. Изберете си нещо!

Стандарт и качество в магазините Мосю Бриколаж

Благодарение на умело водената търговска политика и налагането на общи стандарти във всичките й магазини, днес Mr.Bricolage е третата най-голяма верига в този сегмент в Европа и има общо над 600 магазина на 4 континента, заемащи площ от близо 2 милиона квадратни метра.

В България марката е позната още от 2000-а година и разполага с 11 обекта – три в София, два в Пловдив и по един в Благоевград, Плевен, Русе, Добрич, Варна и Бургас. Асортиментът е обособен в следните категории – баня, градина, електричество, железария, инструменти, интериор, осветление, отопление и строителство. Предлаганите стоки и услуги са качествени, на достъпни цени, консултантите в магазина са истински професионалисти в работата си и винаги може да разчитате на съдействие, съвет или помощ от тяхна страна.

Допълнителна информация за Мосю Бриколаж може да откриете тук: www.mr-bricolage.bg.

Как да спестим с Мосю Бриколаж

Начините за интелигентно пазаруване днес са много. С развитието на интернет и високите технологии вече не е кой знае каква философия да седнете пред компютъра у дома и да проверите какви промоции се предлагат от различните вериги магазини. В този ред на мисли може да проверите и най-актуалната брошура на Мосю Бриколаж – валидна за Февруари 2020. Разглеждате каталога, набелязвате си желани продукти, сравнявате с други сходни оферти и, въоръжени със събраната информация, смело започвате да пазарувате. Не са рядкост и случаите, в които Mr. Bricolage обявяват намаления за определена категория продукти, за определена марка продукти, както и понякога за абсолютновсички продукти – например след определен час в даден ден от седмицата или за един или няколко последователни дни, свързани с някакви празници (Рожден ден на веригата, Коледа и др.). Информация за това винаги е налична в каталозите на Мосю Бриколаж, както и се обявява с рекламни материали във физическите магазини.

Ако по някаква случайност не откривате в Mr Bricolage продуктите, от които имате най-голяма нужда в момента, винаги бихте могли да проверите и в други магазини: Алати, Praktis, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Успешно пазаруване!

Реклама


Реклама