Каталог Be Fit - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Брошури, промоции
12 дни 20:31:36
Реклама

Be Fit - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Be Fit брошура на седмицата

Be Fit са два магазина в София, които продават най-вече продукти за бебета и деца. Първият е отворен през 2008-а година, като в двата има над 2000 специализирани артикула и общо над 6000 различни неща за всеки ден. Това всъщност е ритейл версията на bebelan.bg – където вече над 20 години продават различни стоки за бебета и деца. В дрогериите се предлагат био, медицинска и декоративна козметика, диетични и био храни, медикаменти, бебешки храни и много други продукти.

Be Fit издава хартиена брошура с намаления всеки месец, като някои от стоките в промоция са с цена, намалена с до 20%. Всички те могат да се купят и онлайн, като стойността на доставката не е включена в цената и трябва да се провери на сайта на Be Fit.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Be Fit редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Be Fit, наречена "Брошура", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Be Fit 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Козметика", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама