Douglas & Beauty Zone каталог 2020

Текущи Douglas & Beauty Zone промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Douglas & Beauty Zone

Преглед на брошурата Оферта от магазин Douglas & Beauty Zone валидна от 01.09.2020

Оферта

01.09. - 30.09.2020

Преглед на брошурата Summer of beauty от магазин Douglas & Beauty Zone валидна от 15.07.2020

Summer of beauty

15.07. - 15.08.2020

Реклама

Beauty Zone каталог 2020 (Дъглас онлайн)

Оферти в каталога на Дъглас & Бюти Зон

Ако искате при пазаруване да бъдете сигурни в качеството и оригиналния произход на световноизвестни марки парфюмерия и козметика, тогава спокойно бихте могли да се доверите на водещата верига магазини Douglas & Beauty zone – това е мястото, където ще откриете всичко изброено.

Ако искате да сте в крак с времето, да опознаете най-модерните стилове и иновации, тогава непременно трябва да прегледате изготвената от Douglas брошура. Специално за всички изискани и държащи на външния си вид дами, Douglas каталог 2020 е задължителен за запознаване с новите тенденции и брандове в света на козметиката и парфюмерията. Там може да научите какви са новостите и да изберете продукт от най-актуалните предложения за всеки сезон.

Вижте предложенията в Douglas & Beauty Zone каталог 2020 - тук. Не пропускайте офертите в брошурата на Бюти Зон за 2020, където ще откриете топ предложенията в света на престижните парфюмерии!

Дъглас и Бюти Зон е създаден с мисъл за клиентите

Beauty zone е част от най-голямата компания за козметични продукти на Стария континент. Към момента веригата разполага с над 1000 магазина в близо 20 страни в Европа, което я прави абсолютен лидер в тази област. Асортиментът на продуктите се обновява редовно, включват се най-новите и актуални предложения, а самите продукти са гарантирано оригинални. Магазините на Douglas в България са задължителни за всички, които държат на безупречния външен вид, а новостите в предлаганата от Дъглас, онлайн или на място в магазините, козметика достигат до Вас непосредствено след официалното им представяне в Европа.

Любителите на качествената и оригинална парфюмерия и козметика у нас със сигурност са посещавали магазините на Beauty zone в България. Веригата разполага търговските си площи в най-големите и модерни търговски центрове и молове на територията на страната. Сайтът на веригата може да бъде разгледан тук - www.beautyzone.bg. Физическите магазини на DOUGLAS и BEAUTY|ZONE функционират на територията на страната от повече от 15 години като оторизиран търговец за всички престижни марки в парфюмерията и козметиката. Ето защо магазинът получава продуктите, които предлага, от производителите и техните официални дистрибутори в България и това е причината в online платформата да се предлагат оригинални, висококачествени продукти, актуални издания, а във физическите магазини – освен вече посоченото, може да разчитате на професионалното отношение на опитни консултанти по красота, на чудесна комуникация преди, по време и след закупуване, промоции с подаръци и безплатни мостри.

DOUGLAS и BEAUTY ZONE се грижат за вашия бюджет

Съвременните дами с претенции за изискан вкус, със сигурност знаят как да спестят с помощта на парфюмерията Дъглас и Бюти зон – брошурата, за която споменахме по-горе е на един „клик“ от вас. Там се предлагат различни оферти и промоции с различен процент отстъпка. При всички положения няма да останете разочаровани, защото каквато и отстъпка да вземете, това все пак води до икономия на средства.

В допълнение можем да кажем, че за ползвателите на сайта на магазина има и допълнителни възможности за спестяване – така например, при поръчки на стойност над 80 лв., доставката е безплатна, а освен това, регистрирайки се в сайта, ще можете да се възползвате от най-различни предимства и изненади. Там може да откриете и подаръчни ваучери /Gift card/ на Douglas и Beauty zone, които могат да се използват както online, така и във физическите магазини. Може да получите и специалната Beauty Card, където да натрупвате Бюти точки (покупка за 10 лв. = 1 Бюти точка) и да ги разменяте за талони за отстъпка с парична стойност, да пазарувате с отстъпка на рождения си ден и много други.

Но ако все пак търсите нещо друго, не се колебайте да проверите и други магазини в същата категория - Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, DM drogeriemarkt, Be Fit, AVON.

Реклама


Реклама