Praktis (практис) - брошура

Текущи Praktis промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Praktis

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 14.09.2020

Брошура

14.09. - 07.10.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 24.08.2020

Брошура

24.08. - 13.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 03.08.2020

Брошура

03.08. - 23.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 13.07.2020

Брошура

13.07. - 02.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 19.06.2020

Брошура

19.06. - 12.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 28.05.2020

Брошура

28.05. - 18.06.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 04.05.2020

Брошура

04.05. - 27.05.2020

практис брошура

Брошурата на Практис

Практис е български хипермаркет, в който се предлагат различни строителни материали, инструменти и други продукти и услуги, свързани със строителния сектор. Както самите представители на магазина твърдят, мисията им е да предложат най-ниските цени на Балканския полуостров и да улеснят изпълнението на всяко от начинанията на техните клиенти.

В съзвучие с горното, а и както повечето вериги хипермаркети, магазинът периодично пуска своя собствена промоционална листовка - Практис брошура, в която включва редица стоки на намалени цени за определен период. В така изготвяната от Практис брошура всеки може да открие множество оферти, сезонни намаления и отстъпки, специални седмични предложения и много, много други.

 Актуалната брошура на Практис можете да откриете както на място във физическите магазини, така и онлайн. За Ваше улеснение, най-новата брошура на Практис, валидна от 14.09.2020, може да намерите тук. Изборът е във ваши ръце – не губете ценно време, просто пазарувайте!

Мисия, ценности и стандарти в магазините на Практис

Постоянният стремеж за поддържане на високи стандарти на предлаганите продукти и услуги, отреждат на Практис едно от първите места по тези показатели в страната. Вече споменахме, че мисията на магазина е да постигне най-ниските възможни цени както у нас, така и на целия Балкански полуостров. Стъпки в тази посока се правят непрекъснато.

В момента Практис има свои магазини в много градове в България – освен в София, Стара Загора, Видин, има Практис Велико Търново, Практис Хасково, Практис Русе, а брошура с промоции се издава за цялата клонова мрежа.

Магазинът съществува вече 16 години – време, използвано за подобряване на услугите, ориентиране към потребителя и достигане на високо ниво на социална отговорност. Предлагат се най-добрите решения за успешно приключване на дори най-специфичните проекти.

Допълнителна информация за Практис винаги може да откриете тук: praktis.bg.

Всеки може да спести с Практис

В днешно време има вече много начини да се пазарува интелигентно, разумно, дори от вкъщи. Високите технологии и онлайн мрежата ви предоставят уникалната възможност да се излежавате у дома на дивана и да сърфирате в интернет, разглеждайки множество оферти и предложения и фокусирайки се именно върху онова, което търсите.

Ето например, винаги можете да прегледате най-актуалната брошура на Практис, която е валидна за Септември 2020 (например потърсете в Гугъл словосъчетанието “praktis broshura”). Освен множеството промоции, Практис ви предлага и различни други начини за спестяване – сезонни отстъпки, намаления за определена категория продукти, за даден период и пр. Дори ви възстановяват 10% от заплатената за даден продукт цена, ако случайно сте открили същия продукт на друго място на цена, по-ниска от зададената в Практис!

Освен това от Практис могат да ви доставят всеки продукт до всяко място в страната!

Ако случайно не откривате в Практис продуктите или услугите, които са ви необходими в момента, винаги бихте могли да потърсите и в други магазини: Vivre, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама