Praktis (практис) - брошура

Praktis

 Практис (Praktis) е един от най-големите строителни хипермаркети в България. Към момента има 7 обекта:

  • два магазина в София
  • по един магазин във Видин
  • Хасково
  • Русе
  • Велико Търново
  • Стара Загора

Практис предлага наистина голямо разнообразие от стоки и строителни услуги, като визията на магазина е да стане водеща верига, предлагаща най-ниски цени в своята област не само на местно ниво, но и на Балканите.
В подкрепа на това твърдение е предложението на Практис да ви възстанови 10% от платената цена за вече закупен продукт, ако същевременно сте го открили на по-ниска цена в друг магазин. А ако все още не сте закупили съответния продукт, ще ви бъде предоставена оферта с 10% отстъпка от цената, посочена в каталога на Практис.

Веригата предлага разнообразни и изгодни промоционални оферти, отстъпки при по-големи количества, безплатни демонстрации и др. Информация за най-актуалните предложения може да откриете в последната брошура на Практис. Ако все още не сте проверили кои са най-новите оферти и промоции, може да го направите освен на място в магазина, така и с помощта на популярните онлайн търсачки. Словосъчетанието „Практис брошура“ или транслитерацията “Praktis broshura” при търсене ще изведат желания от вас резултат – дори не е необходимо да посещавате физическите магазини! А когато изберете продукт от каталога или от сайта, от Практис може да ви го доставят до всяка точка на страната. Не губете време, пазарувайте от Практис още сега!