SOpharmacy - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи SOpharmacy промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури SOpharmacy

Реклама
Реклама

SOpharmacy брошура на седмицата

Вижте брошурата на SoFarmacy!

Както повечето големи магазини, големите аптеки също правят месечни издания, в които включват подбрани продукти на промоционални цени. Същото се отнася и за периодично издаваната Софармаси брошура – своеобразен Sopharmacy каталог, вътре в който винаги откривате уникални продукти на още по-уникални цени! 

Ако искате да видите предложенията в най-актуалната брошура на SoFarmacy, може да погледнете тук. Промоционалните оферти вътре са с валидност от 01.09.2020, а веднага след това ще бъде издаден нов каталог с нови продукти и отстъпки, така че е добра идея да следите периодично изданията, за да не изпуснете някое интересно предложение! Същото може да сторите и като потърсите например в Google словосъчетанието “sopharmacy broshura”.

Бъдете винаги здрави с продуктите на SoFarmacy! Възползвайте се от периодичните промоции в издаваната от Sopharmacy брошура, за да бъде преживяването ви още по-добро и да останете удовлетворени в максимална степен!

Иновативните аптеки SoFarmacy

SOpharmacy е една от най-бързо развиващите се вериги аптеки, като същата е част от водещата компания на фармацевтичния пазар "Софарма Трейдинг" АД. Първият магазин SOpharmacy е отворен през 2015 г., а към момента има над 60 магазина на територията на страната.

Веригата SOpharmacy, предлагаща продукти в категорията Други, е създадена с идеята за прилагане на модернистичен подход при обслужването на здравните потребности на хората в страната. В аптеките от веригата можете да разчитате на професионална консултация, спокойна обстановка, както и на огромен брой продукти от отбрани марки на приемливи цени. В аптеки SOpharmacy клиентът винаги е на първо място, като самата верига редовно въвежда нови и иновативни продукти и услуги с грижа към нейните клиенти. Допълнителна информация можете да научите от сайта на магазина - sopharmacy.bg.

Спестете благодарение на SOpharmacy

Аптеките SOpharmacy предлагат различни възможности за преференциално пазаруване. Освен чрез вече споменатата брошура, редовно се обявяват онлайн например сезонни намаления за стотици продукти, а освен това клиентите имат възможност да получат т.нар. клубна карта SOpharmacy - клиентска карта за лоялност. При пазаруване в аптеки SOpharmacy на вашата клубна карта натрупвате точки, като за всеки 0,10 лв. от покупката получавате 1 точкa. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за продукти в аптеката, включително и при пазаруване онлайн. Освен всичко друго, притежателите на Клубна карта SOpharmacy могат при покупка на лекарствен продукт с единична цена до 250 лв. и с режим на отпускане „по лекарско предписание“ в аптека SOpharmacy да получат допълнителна отстъпка в размер на 3% от цената на продукта, както и да получат промоционални цени за продукти от специалните предложения за лоялни клиенти.

За още по-добро преживяване на клиентите, аптеки SOpharmacy създават и собствена марка висококачествени продукти на достъпна цена. В разработването са вложени дългогодишен опит, експертиза, с цел пълно задоволяване на нуждите и предлагане на най-добри продукти дори за най-специалните нужди, винаги с грижа към детайла. 

А преглеждайки офертите на магазини от същата категория, например Хиполенд, ПроФарма, Аптеки Медея, Grand Optics, лесно ще откриете всичко необходимо.

Реклама


Реклама