брошура SOpharmacy - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
Реклама

SOpharmacy - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Преглед на брошурата Каталог от магазин SOpharmacy валидна от 15.11.2019

Каталог

15.11. - 15.01.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин SOpharmacy валидна от 25.09.2019

Брошура

25.09. - 28.01.2020

Реклама

SOpharmacy брошура на седмицата

SOpharmacy е верига аптеки, която навлезе устремно на българския пазар в последните години. SOpharmacy е част от Софарма – една от водещите фармацевтични компании в България. Първата аптека е открита през 2015-а година в София, а след това се появяват още девет в столицата, пет в Пловдив и обекти в Бургас и Кюстендил. Във всяка от локациите се предлагат разнообразни лекарства, козметика, здравни продукти и такива за ежедневна грижа за тялото. Освен това фармацевтите във SOpharmacy предлагат индивидуални консултации за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като те са нарочно обучени от медицински специалисти.

SOpharmacy издава хартиена брошура с намаления и промоции всеки месец. Предложенията могат да се видят и на сайта на компанията, а освен това всички продукти се продават и онлайн на farma.bg. В този вариант има доставка, като цената ѝ се определя от стойността на покупката и теглото ѝ.

SOpharmacy за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! SOpharmacy редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от SOpharmacy, наречена "Актуална брошура", валидна от 01.12.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в SOpharmacy 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Други", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама