Como - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Como промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Como

Преглед на брошурата Каталог от магазин Como валидна от 17.09.2020

Каталог

17.09. - 23.12.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Como валидна от 20.06.2020

Брошура

20.06. - 17.07.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Como валидна от 23.05.2020

Брошура

23.05. - 19.06.2020

Преглед на брошурата Каталог от магазин Como валидна от 01.04.2020

Каталог

01.04. - 28.06.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Como валидна от 29.02.2020

Брошура

29.02. - 27.03.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Como валидна от 01.02.2020

Брошура

01.02. - 28.02.2020

Реклама

Como Брошури

COMO брошура със страхотни предложения

Подобно на всеки по-сериозен магазин в наши дни, Комо също редовно се грижи за своите клиенти, като предлага голямо разнообразие от прекрасни продукти, при това на страхотни цени – издаваната от COMO брошура е доказателство за това. Периодичния каталог представлява регулярно издавана от COMO брошура с чудесни предложения. В тази брошура Комо включва невероятно добри стоки на промоционални цени.

Не трябва да пропускате да разгледате Каталог. Винаги може да се запознаете с продуктите издаваната от COMO брошура тук, като имайте предвид, че този специфичен COMO каталог е валиден от 17.09.2020. Обръщаме вниманието ви върху този факт, за да не пропуснете някоя обявена от Комо разпродажба, тъй като срокът на офертите обикновено е три месеца.

Магазин COMO е място за истински ценители

COMO е магазин от категорията Дом и градина и е един от общо 4-те клона на австрийската фирма K.Ludwig GmbH. В България можете да се възползвате от продуктите на Комо единствено в София. Останалите 3 шоурума се намират във Виена. Хипермаркети Como съществуват от 2005-а година, като предлагат удобни, модерни и качествени мебели на достъпни цени. В магазин КОМО можете да изберете от огромно разнообразие стоки и продукти от категорията аксесоари и обзавеждане, в това число за всекидневна, спалня, за кухня, за офиса, за банята, антре/коридор, детска стая. Има богат избор на матраци, пердета, килими, постелки, спално бельо, прибори и сервизи за хранене и кафе, чаши, картини, осветителни тела, декорации и много други.

Асортиментът в София се съгласува с централата в Австрия, така че да е цветен, различен и индивидуален, но комфортен и красив. Освен мебели, в магазина в Младост IV (работното му време е от 10,00 до 20,00 часа), има и аксесоари за дома – пердета, килими, осветителни тела, вази и картини. За мебели, купени на място от магазина, доставката в София е безплатна. Работещите в магазина консултанти са опитни и любезни. Дори в извънработно време можете да се възползвате от предложенията на магазина, посещавайки онлайн платформата. За да се възползвате от предоставените възможности, а и за да научите повече информация за магазина, можете да посетите официалния му уебсайт www.como.bg!

Как да спестим с помощта на COMO?

Освен че предлаганите от COMO мебели са наистина качествени и страхотни, можете да получите и допълнителни услуги като доставка, качване, монтаж, проектиране, конфигуратор на кухни, кредитиране, а можете да вземете и клиентска карта, с която да ползвате отстъпки. 

Всяко нещо, което ви дава отстъпка, било то чрез клубната карта или с помощта на издаваната от Como брошура, ви помага да спестите, защото реално плащате по-малка цена, в сравнение с каталожно обявената. Разбира се това, че можете да ползвате безплатна доставка, когато купувате стока на място в магазина, също ви помага да спестите средства. Виждате, че начините икономия в Комо са лесно достъпни, при това винаги можете да се възползвате от тях, стига да сте си харесали някоя от предлаганите оферти. Ако пък желаете да проверите какви продукти се предлагат в други подобни магазини, вижте още сега: Vivre, Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Bauhaus, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама