Реклама

HomeMax - Брошури и каталози на актуалните промоции

Реклама

HomeMax брошура на седмицата

Брошурата на HomeMax

Подобно на повечето подобни магазини, HomeMax също изготвя периодично издание с оферти, своеобразна HomeMax брошура, в която клиентите на магазина могат да разчитат на страхотни намаления при специално селектирани продукти. Чрез своята брошура, HomeMax ви предоставя информация за най-атрактивните и страхотни цени на предлаганите продукти, при това - два пъти в месеца, точно в най-подходящия момент. При желание от страна на клиентите, те може да се абонират и да получават редовно и навреме ХоумМакс брошурата на имейла си – бързо, лесно и удобно може да преглеждат многобройните оферти.

Предвид смяната на името от Баумакс на Хоуммакс, доста клиенти познават магазина все още със старото име, но това не е проблем, защото например дори да търсите в интернет Баумакс брошура вместо Хоуммакс брошура, все ще намерите каквото търсите!

Ако искате да видите най-актуалните предложения в брошурата на ХоумМакс, може да го направите тук. Това е най-актуалната брошура на магазина, валидна от 08.10.2020. Заповядайте!

Магазин HomeMax предлага страхотни продукти за вас

Всъщност, както става дума по-горе, допреди известно време магазин HomeMax имаше друго име - Баумакс. От 2015 г. вече се казва HomeMax – известен магазин от категорията Дом и градина, в който винаги може да откриете това, от което имате нужда. Веригата има доста магазини в страната, освен Хоуммакс София, има Хоуммакс Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Стара Загора. Веригата предлага асортимент от над 70 000 артикула в категориите строителство, баня, кухня, вътрешно обзавеждане, техника и инструменти, дом и градина. Предлагат се и допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дървени материали и плоскости, ушиване на пердета и други текстилни изделия, изолация, ВиК и всякакви услуги, свързани с ремонти (проектиране, електроуслуги, лепене на плочки и фугиране, боядисване, шпакловане, слагане на изолации и пр.).

Винаги може да получите допълнителна и интересна информация за магазина на официалния сайт тук - www.home-max.bg, но все пак имайте предвид, че винаги можете да разгледате предложенията и на други магазини в същата категория – идеята е да бъдете винаги информирани, така че да не изпускате никога нито една интересна оферта!

Спестявайте с HomeMax

Винаги може да се пести, докато се пазарува! Това важи в пълна сила и за HomeMax и е напълно осъществимо благодарение на издаваните брошури и на веригата, както и благодарение на постоянно поддържания асортимент от десетки хиляди продукти на съвсем прилични цени. Поставяйки клиента в центъра на своите интереси, компанията винаги се стреми да отговори на растящите потребности на клиентите и да ги задоволи с предлаганите страхотно качествени продукти и уникални цени!

Не трябва да пропускате офертите в периодичната брошура на HomeMax, вътре със сигурност ще откриете нещо, което отдавна сте искали и сега очевидно настъпва моментът да си го купите! А както вече споменахме, съвсем лесно може да прегледате и офертите на други магазини, предлагащи стоки от същата категория: Vivre, Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Така ще можете да сревните цените и да направите още по-добра сделка.

Реклама


Реклама