брошура HomeMax - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:23:35
Реклама

HomeMax - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

HomeMax брошура на седмицата

HomeMax е новото име на магазините Баумакс. Австрийската веригата от типа „направи си сам“ стъпи в България в края на 2006-а година и отвори първия си обект през 2008-а в Пловдив. После дойдоха магазини в Стара Загора, Бургас, Плевен, Русе, Варна и София. През 2014-а HomeMax България стана собственост на „Родна земя холдинг“, а през 2015-а смени навсякъде името bauMaxx с новото.

Веригата предлага над 70 000 артикула, разделени в няколко категории: строителство, интериор, техника и инструменти, всичко за градината. Асортиментът се допълва и странични услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, топло и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и прочие. И не на последно място - 3D проектиране на кухня и баня, мебели, бяла и черна техника.

HomeMax публикува брошура с намаления, която е валидна един месец. В нейните 64 страници има всевъзможни стоки, като има цени намалени с до 20%.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! HomeMax редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от HomeMax, наречена "Актуална брошура", валидна от 07.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в HomeMax 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама