HomeMax - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи HomeMax промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури HomeMax

Реклама
Реклама

HomeMax брошура на седмицата

Брошурата на HomeMax

Подобно на повечето подобни магазини, HomeMax също изготвя периодично издание с оферти, своеобразна HomeMax брошура, в която клиентите на магазина могат да разчитат на страхотни намаления при специално селектирани продукти. Чрез своята брошура, HomeMax ви предоставя информация за най-атрактивните и страхотни цени на предлаганите продукти, при това - два пъти в месеца, точно в най-подходящия момент. При желание от страна на клиентите, те може да се абонират и да получават редовно и навреме ХоумМакс брошурата на имейла си – бързо, лесно и удобно може да преглеждат многобройните оферти.

Предвид смяната на името от Баумакс на Хоуммакс, доста клиенти познават магазина все още със старото име, но това не е проблем, защото например дори да търсите в интернет Баумакс брошура вместо Хоуммакс брошура, все ще намерите каквото търсите!

Ако искате да видите най-актуалните предложения в брошурата на ХоумМакс, може да го направите тук. Това е най-актуалната брошура на магазина, валидна от 06.08.2020. Заповядайте!

Магазин HomeMax предлага страхотни продукти за вас

Всъщност, както става дума по-горе, допреди известно време магазин HomeMax имаше друго име - Баумакс. От 2015 г. вече се казва HomeMax – известен магазин от категорията Дом и градина, в който винаги може да откриете това, от което имате нужда. Веригата има доста магазини в страната, освен Хоуммакс София, има Хоуммакс Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Стара Загора. Веригата предлага асортимент от над 70 000 артикула в категориите строителство, баня, кухня, вътрешно обзавеждане, техника и инструменти, дом и градина. Предлагат се и допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дървени материали и плоскости, ушиване на пердета и други текстилни изделия, изолация, ВиК и всякакви услуги, свързани с ремонти (проектиране, електроуслуги, лепене на плочки и фугиране, боядисване, шпакловане, слагане на изолации и пр.).

Винаги може да получите допълнителна и интересна информация за магазина на официалния сайт тук - www.home-max.bg, но все пак имайте предвид, че винаги можете да разгледате предложенията и на други магазини в същата категория – идеята е да бъдете винаги информирани, така че да не изпускате никога нито една интересна оферта!

Спестявайте с HomeMax

Винаги може да се пести, докато се пазарува! Това важи в пълна сила и за HomeMax и е напълно осъществимо благодарение на издаваните брошури и на веригата, както и благодарение на постоянно поддържания асортимент от десетки хиляди продукти на съвсем прилични цени. Поставяйки клиента в центъра на своите интереси, компанията винаги се стреми да отговори на растящите потребности на клиентите и да ги задоволи с предлаганите страхотно качествени продукти и уникални цени!

Не трябва да пропускате офертите в периодичната брошура на HomeMax, вътре със сигурност ще откриете нещо, което отдавна сте искали и сега очевидно настъпва моментът да си го купите! А както вече споменахме, съвсем лесно може да прегледате и офертите на други магазини, предлагащи стоки от същата категория: Алати, Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Така ще можете да сревните цените и да направите още по-добра сделка.

Реклама


Реклама