брошура Lilly drogerie - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:23:42
Реклама

лили дрогерия брошура + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама
Реклама

лили брошура

Лили брошура – всичко за вас

Както повечето големи магазини от тип “дрогерия”, Lilly има периодично издание със специални предложения, която има валидност един месец. Цените в изготвяната от Лили брошура са перфектни! Ето защо не е необходимо да отделяте допълнително време, да проверявате и да се чудите откъде да си набавите основните козметични и хигиенични продукти – Lilly е мястото за вас!

С отстъпки често до 40% от официалната цена на продуктите, Лили е място, което не е за пренебрегване при пазаруване на продукти за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Не пропускайте предложенията на Лили дрогерия! Вижте офертите в най-актуалната изготвена от Лили брошура, валидна от 01.11.2019. Много е лесно, проверете ги онлайн, само за минути - тук.

Дрогериите Лили са място с традиции

Веригата дрогерии Лили е компания, основана през 2003-а година в Република Сърбия. През 2010 отваря първия си магазин на територията на България – в столицата София. В момента има вече над 80 магазина, известни сред голяма част от населението в цялата страна със своите цени, качество и перфектно обслужване.

Сред основните артикули в асортимента на Лили са козметиката за лице и тяло, средствата за лична хигиена, продуктите за деца и детски храни, бебешките продукти, хранителните добавки, парфюмите и битовата химия. Освен световните марки, които предлага, Lilly има и собствени марки – Велнеа, Mamma&Baby, Watte&Watte. Неслучайно Мисията на веригата дрогерии Лили има три основни стълба - качественото обслужване, високата степен на удовлетвореност и комфорт на клиентите и разработването на собствени брандове с високо качество и достъпна цена.

За повече информация, разгледайте сайта на компанията: www.lillydrogerie.bg. Може да научите нещо ново или да си изберете нов продукт!

Икономия с пазаруване в Lilly

Ясно е, че пазарувайки от намалените продукти на Лили, вие може да спестите средства. Но това е и целта на листовките – по този начин всеки магазин се стреми да привлече нови клиенти, като това, в комбинация с качественото обслужване, създава усещане сред клиентите за любим магазин!

Начините за запознаване с предложенията на Лили са много, като разбира се най-достъпният е чрез интернет. Дори да не попадате на специализираните страници за оферти, лесно може да потърсите словосъчетанията “lilly broshura” или “lilly брошура”. Ето, така желания Лили каталог е вече пред вас!

Но възможностите за спестяване при Лили не се свързват само с брошурите. Специално за своите клиенти, Лили дрогерия е разработила лоялна програма LILLY CLUB, чрез която лоялните клиенти имат различни възможности за спестяване – при пазаруването на продукти от магазина, на картата се натрупват така наречените “цветчета” – виртуална сума, което може да се използва от потребителя по всяко време. Има и различни програми – например членовете на програмата за лоялност Mamma&Baby Club могат да се възползват от специални отстъпки и ежемесечни предложения. Освен това в Lilly се организират и различни активности, които прибавят допълнителна стойност на всяка направена покупка. 

За ваше удобство, може да прегледате предложенията на други подобни магазини - Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Douglas & Beauty Zone, DM drogeriemarkt, Be Fit, AVON.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Lilly drogerie редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Lilly drogerie, наречена "Kаталог - Hоември 2019", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Lilly drogerie 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Козметика", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама