лили дрогерия брошура (Lilly Drogerie)

Текущи Lilly drogerie промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Lilly drogerie

Преглед на брошурата Списание от магазин Lilly drogerie валидна от 16.06.2020

Списание

от вторник 16.06.2020

Реклама
Преглед на брошурата Back to school от магазин Lilly drogerie валидна от 01.09.2020

Back to school

01.09. - 30.09.2020

Реклама
Реклама

лили брошура (Lilly Drogerie)

Лили брошура – всичко за вас

Както повечето големи магазини от тип “дрогерия”, Lilly има периодично издание със специални предложения, която има валидност един месец. Цените в изготвяната от Лили брошура са перфектни! Ето защо не е необходимо да отделяте допълнително време, да проверявате и да се чудите откъде да си набавите основните козметични и хигиенични продукти – Lilly е мястото за вас!

С отстъпки често до 40% от официалната цена на продуктите, Лили е място, което не е за пренебрегване при пазаруване на продукти за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Не пропускайте предложенията на Лили дрогерия! Вижте офертите в най-актуалната изготвена от Лили брошура, валидна от 01.09.2020. Много е лесно, проверете ги онлайн, само за минути - тук.

Дрогериите Лили са място с традиции

Веригата дрогерии Лили е компания, основана през 2003-а година в Република Сърбия. През 2010 отваря първия си магазин на територията на България – в столицата София. В момента има вече над 80 магазина, известни сред голяма част от населението в цялата страна със своите цени, качество и перфектно обслужване.

Сред основните артикули в асортимента на Лили са козметиката за лице и тяло, средствата за лична хигиена, продуктите за деца и детски храни, бебешките продукти, хранителните добавки, парфюмите и битовата химия. Освен световните марки, които предлага, Lilly има и собствени марки – Велнеа, Mamma&Baby, Watte&Watte. Неслучайно Мисията на веригата дрогерии Лили има три основни стълба - качественото обслужване, високата степен на удовлетвореност и комфорт на клиентите и разработването на собствени брандове с високо качество и достъпна цена.

За повече информация, разгледайте сайта на компанията: www.lillydrogerie.bg. Може да научите нещо ново или да си изберете нов продукт!

Икономия с пазаруване в Lilly Drogerie

Ясно е, че пазарувайки от намалените продукти на Лили, вие може да спестите средства. Но това е и целта на листовките – по този начин всеки магазин се стреми да привлече нови клиенти, като това, в комбинация с качественото обслужване, създава усещане сред клиентите за любим магазин!

Начините за запознаване с предложенията на Лили са много, като разбира се най-достъпният е чрез интернет. Дори да не попадате на специализираните страници за оферти, лесно може да потърсите словосъчетанията “lilly broshura” или “lilly брошура”. Ето, така желания Лили каталог е вече пред вас!

Но възможностите за спестяване при Лили не се свързват само с брошурите. Специално за своите клиенти, Лили дрогерия е разработила лоялна програма LILLY CLUB, чрез която лоялните клиенти имат различни възможности за спестяване – при пазаруването на продукти от магазина, на картата се натрупват така наречените “цветчета” – виртуална сума, което може да се използва от потребителя по всяко време. Има и различни програми – например членовете на програмата за лоялност Mamma&Baby Club могат да се възползват от специални отстъпки и ежемесечни предложения. Освен това в Lilly се организират и различни активности, които прибавят допълнителна стойност на всяка направена покупка. 

За ваше удобство, може да прегледате предложенията на други подобни магазини - Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Douglas & Beauty Zone, DM drogeriemarkt, Be Fit, AVON.

Реклама


Реклама