MASTERHAUS - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи MASTERHAUS промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури MASTERHAUS

Преглед на брошурата Актуална информация от магазин MASTERHAUS валидна от 14.03.2020

Актуална информация

от събота 14.03.2020

Реклама
Преглед на брошурата Каталог 03/2020 от магазин MASTERHAUS валидна от 01.03.2020

Каталог 03/2020

01.03. - 31.03.2020

Преглед на брошурата Каталог 02/2020 от магазин MASTERHAUS валидна от 01.02.2020

Каталог 02/2020

01.02. - 29.02.2020

Реклама
Преглед на брошурата Каталог 01/2020 от магазин MASTERHAUS валидна от 06.01.2020

Каталог 01/2020

06.01. - 31.01.2020

MASTERHAUS брошура на седмицата

Брошурата на Мастерхаус ви очаква

Подобно на повечето подобни магазини, Мастерхаус изготвя периодично издание с оферти, своеобразна Мастерхаус брошура, в която клиентите на магазина могат да разчитат на уникални намаления. Благодарение на своята брошура, Мастерхаус  ви предоставя информация за най-атрактивните и страхотни цени на предлаганите продукти. Голямото разнообразие от стоки гарантира, че винаги ще намерите това, което търсите, при това – на много изгодна цена.

Най-актуалната листовка на Мастерхаус, валидна от 14.03.2020 можете да разгледате тук, а също така и използвайки някоя от популярните интернет търсачки, като просто въведете транслитерацията “masterhaus broshura”. Без значение по какъв начин ще достигнете до търсената информация, важното е да успеете да си я набавите и да прегледате съдържанието на периодичното издание. По този начин ще бъдете винаги информирани и винаги ще можете да се възползвате от офертите на Мастерхаус.

Няколко думи за Мастерхаус

През далечната 1991 година е създадена фирма Бошнаков ЕООД, която е семейна компания, специализирала се в областта на продажбата на строителни материали, продукти за бита, ремонта и оборудването на дома, офиса, хотела и ресторанта. А Мастерхаус  е търговското наименование на първия строителен хипермаркет в България, който е собственост на фирма Бошнаков ЕООД. Основните принципи на Мастерхаус са определящи за неговия успех: отлично обслужване на клиентите, изграждане на доверие, професионализъм, уважение, почтеност, социална ангажираност.

Към момента магазини от веригата Мастърхаус има в множество български градове: има Мастерхаус в Айтос, Мастерхаус Несебър, Мастерхаус Приморско, Мастерхаус Бургас и други.

Винаги може да получите допълнителна и интересна информация за магазина на официалния сайт тук - www.masterhaus.bg. Така ще се запознаете както с различните продукти, така и с актуалните предложения, плюс информация за мероприятия, допълнителни услуги и новини.

Спестявайте пари с MASTERHAUS

Всеки знае, че винаги може да се пести, докато се пазарува и това важи в пълна сила и за Мастерхаус и е напълно осъществимо благодарение на издаваните брошури на веригата, както и благодарение на постоянно поддържания асортимент от десетки хиляди продукти от някои от най-известните марки. Това, в комбинация с перфектното обслужване, с използването на най-нови поколения информационно-управленски системи, както и със стабилната визия за растеж, е гаранция за незабравимо клиентско изживяване! Целта е да бъдат изградени трайни отношения с клиентите и да се създаде доверие, което винаги е било основа за всеки успешен бизнес.

Не бива да пропускате офертите в периодично издаваната брошура на Мастерхаус, тъй като вътре вероятно ще откриете нещо, което отдавна сте искали. А както вече споменахме, съвсем лесно може да прегледате и офертите на други магазини, предлагащи стоки от същата категория:Алати, Praktis, Mr.Bricolage, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Така ще можете да сревните цените и да направите информиран избор, т.е. ще може да бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

Реклама


Реклама