Notino - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Notino промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Notino

Преглед на брошурата Промоции от магазин Notino валидна от 19.10.2020

Промоции

19.10. - 25.10.2020

Реклама

NOTINO

Запознайте се с офертите на Notino

Магазин Notino е изключително популярен магазин, като широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени правят Notino магазин, който не е за пропускане. Notino редовно радва своите почитатели и клиенти с нови продукти на промоционални цени. Предложенията се включват в специално изготвяната брошура на Нотино, където отстъпките са много големи – всеки може да се убеди в това. 

Искате ли да видите офертине на Notino, валидни от 19.10.2020? Тогава непременно проверете тук. Ако веднъж опитате и останете доволни, изводът е ясен – трябва да започнете да следите периодично предложенията в Промоции. Нищо не е толкова хубаво, както качествените покупки на уникални цени. Проверете и се уверете сами!

Notino – магазин, който си заслужава

Магазин Notino работи в категорията Козметика, а историята му започва през 2004 г. в Чехия. Notino е специализиран в предлагането на парфюми, гримове и козметика за лице, коса и тяло. Повече информация можете да намерите на сайта - www.notino.bg. Предлагат се над 55 000 продукта от 1500 марки. А в България магазинът е представен от 2008-а година и е един от най-големите в средна Европа. 

Добре е да знаете, че ако поръчвате от Notino, доставката с куриер струва 6 лв., като времето за доставка е до 5 дни, въпреки че складовете на компанията са в Чехия и Германия. Може да се плаща с дебитна/ кредитна карта или с наложен платеж, а закупените продукти могат да се върнат до 60 дни. В Нотино всички стоки се поддържат в наличност в много големи складови площи, винаги всичко е налично благодарение на невероятно добрата логистика и центровете за дистрибуция. А за всяка ваша поръчка са необходими само около 2 часа за да бъде изпратена към посочения адрес! Продуктите са винаги оригинални, с безкомпромисно качество, а клиентите, както казахме, може да поръчват както онлайн, така и да пазаруват на място във физическия магазин в София.

Как да спестим с помощта на Notino?

Тъй като за последните няколко години Notino е станал вероятно онлайн-магазина с най-голям асортимент от парфюми и козметика в цяла Европа, пазаруването от там ви дава ново изживяване. Ново измерение на реалността. Какво по-добро от това да можете да изберете измежду над 55 000 уникални продукта на 1150 световни марки, при това на уникални цени. Така се пести, когато се пазарува! Проверявате офертите и промоциите, избирате продукт и сте готови да се похвалите с разумната покупка!

Сходни продукти и предложения може да потърсите в други магазини от същата категория - Oriflame, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, Douglas & Beauty Zone, DM drogeriemarkt, Be Fit, AVON. Так аще можете да сравнявате цени, да проверявате оферти и отново да достигнете до желаната покупка на максимално изгодна цена.

Реклама


Реклама