Реклама

Mömax - Брошури и каталози на актуалните промоции

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 10.02.2020

Брошура

10.02. - 23.02.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 27.01.2020

Брошура

27.01. - 09.02.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 13.01.2020

Брошура

13.01. - 26.01.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 30.12.2019

Брошура

30.12. - 12.01.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 16.12.2019

Брошура

16.12. - 29.12.2019

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 02.12.2019

Брошура

02.12. - 15.12.2019

Mömax брошура на седмицата

Брошурите на Mömax

Mömax предлага за своите клиенти страхотни отстъпки в периодично издаваните брошури. Всяка Momax брошура има валидност от две седмици, а ако искате да прегледате най-актуалната брошура Momax, издадена на 10.02.2020, може да го направите тук.

Добра идея е и да се абонирате за получаването на това издание (Мьомакс брошура), за да не пропуснете някоя оферта, но по принцип винаги лесно можете да го намерите в интернет, като например потърсите чрез някоя търсачка ловосъчетанието “Momax broshura” или „Momax katalog”. Опитайте и ще се убедите, че е лесно, а и винаги си струва да научите какви са новите оферти в брошурата на Мьомакс. Просто, защото винаги има какво ново да купите. 

Заповядайте в Mömax – светът на перфектното обзавеждане!

Mömax (Мьомакс) е магазин в категорията  Мебели, където можете да откриете разнообразен асортимент мебели и аксесоари за дома с модернистичен и практичен вид. През 2015 година българската група Mobbo/Aiko става част от голямото австрийско семейство, Mobbo сменя името си и става Mömax. Към момента магазини Mömax има в пет европейски държави - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения. У нас магазините пет на брой: в София има два, а по един съответно в Стара Загора, Бургас и Варна.

В асортимента на Mömax неизменно се включват изключително качествени пpoдyĸти и мaтepиaли - както coбcтвeни мapĸи, така и от нaй-дoбpитe пpoдyĸти oтбългарски пpoизвoдитeли. Клиентите имат възможност да разглеждат уникалните продукти, да пазаруват и да получават професионална консултация от служителите в магазините. С две думи – Mömax е Магазинът за вас!

Освен всичко останало, магазини Mömax предлагат услуги, свързани с разнасяне, предлагане на стоки на изплащане, транспорт и монтаж. Повече информация може да получите на сайта на магазина тук - www.moemax.bg

Спестете средства с Mömax

Уникалните оферти и предложения за мебели Mömax са нещото, което ви дава възможност едновременно да пазарувате и да правите икономия на средства. Офертите в брошурите винаги ви позволяват да спестявате благодарение на сериозните отстъпки, а на сайта постоянно се публикува в специална секция и информация за текущи разпродажби (сезонни, по групи продукти и пр.). Отделно на сайта си има и секция за намалени продукти. Общо взето – възможностите за спестяване с Mömax са много.

Не пропускайте предложенията от актуалната брошура. Mömax ви очаква винаги с приятни изненади.

Тъй като е ясно, че не винаги може да откриете точно това, което търсите в даден момент, това не трябва да бъде повод за притеснение – съвсем лесно може да прегледате офертите и от други магазини, предлагащи стоки от същата категория: МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, JYSK, Мебели ЗОНА.

 

Реклама


Реклама