брошура Mömax - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:25:42
Реклама

Mömax - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Mömax брошура на седмицата

Mömax е новото име на Моббо. На български се произнася Мьомакс, като пълното име е Мебелни Магазини Мьомакс. Международната фирма има четири шоурума в България – два в София и по един в Бургас и Стара Загора. Те работят всеки ден между 10,00 и 20,00 като неделя затварят с час по-рано. Международната компания е на българския пазар от 2009-а, като тя залага на дисконтова концепция. Целта на Mömax е да предлага качество на по-ниски цени от конкуренцията, като целенасочено не залага на лукс в магазините си. Мьомакс работи с утвърдени български и световни доставчици на мебели и аксесоари за дома, офиса и градината.

Компанията има постоянно стоки в разпродажба и такива с намалени цени, освен това всеки месец пуска специална брошура с още намаления и отстъпки. Mömax предлага транспорт и разнасяне, както и монтаж на купените мебели, като за цените трябва да се пита на място.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Mömax редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Mömax, наречена "Брошура", валидна от 04.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Mömax 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Мебели", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама