Mömax - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Mömax промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Mömax

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 21.09.2020

Брошура

21.09. - 04.10.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 07.09.2020

Брошура

07.09. - 20.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 24.08.2020

Брошура

24.08. - 06.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 10.08.2020

Брошура

10.08. - 23.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 27.07.2020

Брошура

27.07. - 09.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Mömax валидна от 13.07.2020

Брошура

13.07. - 26.07.2020

Реклама

Mömax брошура на седмицата

Брошурите на Mömax

Mömax предлага за своите клиенти страхотни отстъпки в периодично издаваните брошури. Всяка Momax брошура има валидност от две седмици, а ако искате да прегледате най-актуалната брошура Momax, издадена на 21.09.2020, може да го направите тук.

Добра идея е и да се абонирате за получаването на това издание (Мьомакс брошура), за да не пропуснете някоя оферта, но по принцип винаги лесно можете да го намерите в интернет, като например потърсите чрез някоя търсачка ловосъчетанието “Momax broshura” или „Momax katalog”. Опитайте и ще се убедите, че е лесно, а и винаги си струва да научите какви са новите оферти в брошурата на Мьомакс. Просто, защото винаги има какво ново да купите. 

Заповядайте в Mömax – светът на перфектното обзавеждане!

Mömax (Мьомакс) е магазин в категорията  Мебели, където можете да откриете разнообразен асортимент мебели и аксесоари за дома с модернистичен и практичен вид. През 2015 година българската група Mobbo/Aiko става част от голямото австрийско семейство, Mobbo сменя името си и става Mömax. Към момента магазини Mömax има в пет европейски държави - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения. У нас магазините пет на брой: в София има два, а по един съответно в Стара Загора, Бургас и Варна.

В асортимента на Mömax неизменно се включват изключително качествени пpoдyĸти и мaтepиaли - както coбcтвeни мapĸи, така и от нaй-дoбpитe пpoдyĸти oтбългарски пpoизвoдитeли. Клиентите имат възможност да разглеждат уникалните продукти, да пазаруват и да получават професионална консултация от служителите в магазините. С две думи – Mömax е Магазинът за вас!

Освен всичко останало, магазини Mömax предлагат услуги, свързани с разнасяне, предлагане на стоки на изплащане, транспорт и монтаж. Повече информация може да получите на сайта на магазина тук - www.moemax.bg

Спестете средства с Mömax

Уникалните оферти и предложения за мебели Mömax са нещото, което ви дава възможност едновременно да пазарувате и да правите икономия на средства. Офертите в брошурите винаги ви позволяват да спестявате благодарение на сериозните отстъпки, а на сайта постоянно се публикува в специална секция и информация за текущи разпродажби (сезонни, по групи продукти и пр.). Отделно на сайта си има и секция за намалени продукти. Общо взето – възможностите за спестяване с Mömax са много.

Не пропускайте предложенията от актуалната брошура. Mömax ви очаква винаги с приятни изненади.

Тъй като е ясно, че не винаги може да откриете точно това, което търсите в даден момент, това не трябва да бъде повод за притеснение – съвсем лесно може да прегледате офертите и от други магазини, предлагащи стоки от същата категория: МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, JYSK, Мебели ЗОНА.

 

Реклама


Реклама