Магазин Декатлон онлайн каталог - Септември 2020

Текущи Decathlon промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Decathlon

Преглед на брошурата Scootering от магазин Decathlon валидна от 01.09.2020

Scootering

01.09. - 30.09.2020

Реклама

Декатлон онлайн брошура

Магазин Декатлон - брошура

Когато става дума за най-популярните спортни магазини в България, Decathlon определено заема едно от челните места. И, каквато е практиката на повечето магазини в днешно време, магазин Декатлон има каталог с оферти, където редица стоки се предлагат с отстъпка.

Който е пазарувал от Декатлон, онлайн или на място, знае, че стоките са изключително качествени, а цените – без конкуренция. Сега, представете си същото, но с намалени цени! Звучи добре, нали? Проверете съставената от Декатлон брошура, валидна от 01.09.2020 - тук. Тя представлява своеобразен каталог от магазин Декатлон с промоции и актуални предложения.

В каталога на Декатлон всеки може да намери по нещо за себе си или за своите близки!

Decathlon. Накратко, историята в цифри

Декатлон е френска верига магазини за продажба на спортни стоки на дребно. С над 1500 магазина в 49 страни, тя е най-големият търговец на спортни стоки в света. Декатлон е основан през 1976 г. в Лил, Франция, а 10 години по-късно започва експанзията му и в други страни – Германия, Испания, Португалия, Обединеното Кралство, Китай и т.н. Компанията има над 87 000 служители от 80 различни националности.

Decathlon предлага разнообразни спортни стоки – от тенис ракети, до професионално леководолазно оборудване и екипировки. Декатлон държи правата на над 20 световни марки и същевременно регистрира до около 40 патента годишно.

Френската верига отваря първия си магазин в България през февруари 2013 г. – в София, като планирано излиза и в по-големите градове – Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора. Декатлон има добре направен сайт, където всеки може да провери и да потърси стоките, от които се интересува – може да потърсите на Декатлон бг, или директно да отворите страницата тук: www.decathlon.bg.

Направете икономия с Декатлон

Винаги, когато става въпрос за отстъпки и промоции в Декатлон, всъщност има възможност за спестяване на средства. Стоките в магазин Декатлон са много качествени, а и без друго са на доста достъпни цени. Освен това периодично се пускат намаления при покупка онлайн или просто на специално подбрани стоки. По този начин всеки има възможност да направи допълнителна икономия. И още нещо - магазинът предлага т.нар. ”карта Декатлон”, която ви дава редица допълнителни предимства – лесна замяна и връщане на стоки, безплатно ползване на една от предлаганите услуги (еднократно в рамките на годината): преглед на велосипед, ски сервиз, щамповане на надпис и др.

Въпреки всичко не откривате каквото търсите? Не се притеснявайте – разгледайте подобни магазини: SPORT DEPOT, Pepco, H&M, Fiolla, Fashion Days, Deichmann, Bibloo. По този начин със сигурност няма да останете разочаровани!

 
Реклама


Реклама