магазин декатлон ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 каталог » Decathlon брошура
Реклама

магазин декатлон каталог + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Преглед на брошурата Winter от магазин Decathlon валидна от 01.12.2019

Winter

01.12. - 31.12.2019

Преглед на брошурата Бегач от магазин Decathlon валидна от 01.03.2018

Бегач

01.03. - 31.03.2018

Реклама

декатлон онлайн брошура

Магазин Декатлон - брошура

Когато става дума за най-популярните спортни магазини в България, Decathlon определено заема едно от челните места. И, каквато е практиката на повечето магазини в днешно време, магазин Декатлон има каталог с оферти, където редица стоки се предлагат с отстъпка.

Който е пазарувал от Декатлон, онлайн или на място, знае, че стоките са изключително качествени, а цените – без конкуренция. Сега, представете си същото, но с намалени цени! Звучи добре, нали? Проверете съставената от Декатлон брошура, валидна от 01.12.2019 - тук. Тя представлява своеобразен каталог от магазин Декатлон с промоции и актуални предложения.

В каталога на Декатлон всеки може да намери по нещо за себе си или за своите близки!

Декатлон. Накратко, историята в цифри

Декатлон е френска верига магазини за продажба на спортни стоки на дребно. С над 1500 магазина в 49 страни, тя е най-големият търговец на спортни стоки в света. Декатлон е основан през 1976 г. в Лил, Франция, а 10 години по-късно започва експанзията му и в други страни – Германия, Испания, Португалия, Обединеното Кралство, Китай и т.н. Компанията има над 87 000 служители от 80 различни националности.

Decathlon предлага разнообразни спортни стоки – от тенис ракети, до професионално леководолазно оборудване и екипировки. Декатлон държи правата на над 20 световни марки и същевременно регистрира до около 40 патента годишно.

Френската верига отваря първия си магазин в България през февруари 2013 г. – в София, като планирано излиза и в по-големите градове – Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора. Декатлон има добре направен сайт, където всеки може да провери и да потърси стоките, от които се интересува – може да потърсите на Декатлон бг, или директно да отворите страницата тук: www.decathlon.bg.

Направете икономия с Декатлон

Винаги, когато става въпрос за отстъпки и промоции в Декатлон, всъщност има възможност за спестяване на средства. Стоките в магазин Декатлон са много качествени, а и без друго са на доста достъпни цени. Освен това периодично се пускат намаления при покупка онлайн или просто на специално подбрани стоки. По този начин всеки има възможност да направи допълнителна икономия. И още нещо - магазинът предлага т.нар. ”карта Декатлон”, която ви дава редица допълнителни предимства – лесна замяна и връщане на стоки, безплатно ползване на една от предлаганите услуги (еднократно в рамките на годината): преглед на велосипед, ски сервиз, щамповане на надпис и др.

Въпреки всичко не откривате каквото търсите? Не се притеснявайте – разгледайте подобни магазини: Спорт Dепо, Pepco, Deichmann, Bibloo. По този начин със сигурност няма да останете разочаровани!

Decathlon за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Decathlon редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Decathlon, наречена "Winter", валидна от 01.12.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Decathlon 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дрехи, обувки и спорт", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама