метро каталог (Metro katalog)

Текущи METRO промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури METRO

Реклама
Реклама
Преглед на брошурата Вино 2019-2020 от магазин METRO валидна от 30.07.2020

Вино 2019-2020

30.07. - 30.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Бира от магазин METRO валидна от 17.09.2020

Бира

17.09. - 14.10.2020

Реклама

метро каталог

МЕТРО каталог

В широката гама стоки в асортимента на METRO клиентите могат да открият хранителни продукти, сред които: основни хранителни стоки, прясно месо, риба и морски деликатеси, богата селекция от вина, пресни плодове и зеленчуци и др. В нехранителния сектор има огромен избор от електродомакински уреди, градинарски стоки, автомобилни аксесоари и гуми, фитнес уреди, ученически пособия и офис консумативи, козметика, стоки за бита и др.

Но как да научите кои са най-изгодните предложения в Метро, вземи 2 плати 1, специални оферти и други? Разбира се, това може да стане като разглеждате периодично издавания Метро каталог. Той се разпространява онлайн, може да се изтегли от сайта на магазина или да се вземе на място. Брошурата на METRO излиза два пъти месечно, разделена е тематично и съдържа актуални промоции и по-ниски цени на избрани продукти от асортимента. В брошурата можете да намерите изключително изгодни предложения и за собствените марки на METRO.

Новият Метро каталог, валиден от 17.09.2020, може да разгледате тук.

Няколко думи за хипермаркет МЕТРО

Компанията „Метро“ АД е създадена през 1964 г., когато се появява първият склад „Metro Cash & Carry“ - плати и вземи, т.е. стоката се продава на едро и се взима на място, а доставка не се предлага.

Преди около 20 години МЕТРО отваря своите първи два магазина в София и Пловдив, полагайки началото на модерната търговия в България. За тези 20 години най-големият търговец на едро в България е успял да превърне непознати преди търговски практики в нещо нормално – издаване на Метро каталози и брошури, промоционална поща, търговски отстъпки, клиентски карти, опаковки с баркодове и др.

Понастоящем МЕТРО Кеш енд Кери разполага с 11 магазина в България - в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Плавен, Велико Търново, Русе. METRO предлага голямо разнообразие от всички необходими консумативи и продукти за ресторантьори, хотелиери, офиси и домакинства. Стоките в магазина са изключително качествени.

Повече информация за веригата може да откриете на сайта тук: www.metro.bg.

Спестете пари с МЕТРО

Както споменахме и по-горе, веригата магазини периодично пуска много добри оферти и отстъпки. Често се предлагат пакетни разфасовки на различни продукти, като алтернатива на продажбите на едро – например оферти от вида вземи 2, плати 1, купете 4 на цената на 2 и други подобни. Информацията може да научите чрез въпросния МЕТРО-каталог. Може да го намерите във физическите магазини или в интернет. Така например, най-актуалния каталог, валиден от Октомври 2020 може да откриете, като просто използвате популярните търсачки в интернет и потърсите „МЕТРО каталог” или „metro katalog”. Така със сигурност ще спестите средства, защото в брошурите на Метро винаги има много изгодни предложения. Освен това специалните клиентски карти на Metro ви дават възможност да ползвате еднократна отстъпка от цената на покупката, както и някои други предимства.

А дори да не откривате точно това, от което имате нужда, не се притеснявайте, тъй като винаги може да потърсите в офертите на други магазини от същата категория: Mагазини Немски Център, My Market , Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Реклама


Реклама