Grand Optics - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Grand Optics промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Grand Optics

Преглед на брошурата Промоции от магазин Grand Optics валидна от 01.09.2020

Промоции

01.09. - 30.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Оферта от магазин Grand Optics валидна от 01.05.2020

Оферта

01.05. - 31.05.2020

Преглед на брошурата Промоции от магазин Grand Optics валидна от 15.04.2020

Промоции

15.04. - 30.04.2020

Преглед на брошурата Crazy Days от магазин Grand Optics валидна от 01.04.2020

Crazy Days

01.04. - 12.04.2020

Реклама

GRAND OPTICS

Офертите от новия Гранд Оптикс каталог

Повечето хора у нас, на които им се е налагало да посещават оптики или които търсят модерни слънчеви очила, със сигурност са посещавали или понес а чували за магазинът за очила Grand Optics. Освен широкия асортимент от продукти, в периодично издавания от Гранд Оптикс каталог има множество оферти, които правят пазаруването още по-привлекателно. И така, освен че предлага почти всичко за вашето зрение, магазинът предлага и уникални цени, в което можете да се убедите сами като разгледате предлагания от Гранд Оптикс каталог.

По принцип можете да проверите какви са предлаганите от Grand Optics цени и онлайн, а най-новия Гранд Оптикс каталог, валиден от 01.09.2020, можете да разгледате тук. Клиентите винаги остават доволни, когато е налице комбинацията от качество, известни марки и промоционални цени. Ето защо задължително трябва да следите офертите в Промоции!

Запознайте се с магазин Grand Optics

Grand Optics е най-голямата по площ и най-модерно оборудвана верига магазини, която попада в категорията Други. Компанията е собственост на Джой Фешън ЕООД. Фирмата е основана през 2002-а и притежава още търговските марки Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polaroid Shop, Kid Optics и Low Vision Center. Grand Optics и Joy Optics имат над 50 магазина в цялата страна, като те са разположени в най-големите градове на България.

Оптиките разполагат с най-съвременно оборудване и специализирана техника за рефракция, вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на очила. Освен това в тях може да получите безплатен анализ на зрението и безплатен очен преглед при поръчка на очила. В допълнение, в тях се продават над 4 000 модела слънчеви очила, диоптрични рамки, диоптрични стъкла, контактни лещи и аксесоари на водещи световни марки. Близо 90% продуктите, предлагани в магазините, се внасят от Джой Фешън ЕООД, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз сервиз.

Освен това във всеки от магазините Grand Optics има и очен кабинет, обзаведен с най-съвременна апаратура за диагностика на зрението. В случай че искате да научите повече, можете да посетите официалния сайт на веригата - www.grandoptics-bg.com. Можете спокойно да пазарувате от онлайн магазина (grand optics online shop) – там можете да откриете и всичко, което се предлага в Гранд Оптикс каталог 2020.

Как се спестяват средства с Grand Optics?

Малко по-горе споменахме, че в Grand Optics се продават над 4 000 модела слънчеви очила, диоптрични очила, спортни очила, контактни лещи и аксесоари на водещи световни марки. Феновете на качествените марки определено са запознати с продуктите на Ray Ban, Guess, Police, Furla, Carrera, Azzaro, CK Jeans, Swarovski, Versace, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Roberto Cavalli. Сега остава въпросът – как едновременно да си купим някой от тези прекрасни продукти и да спестим средства? Отговорът е повече от ясен – чрез периодично издавания Гарнд Оптикс каталог вие получавате невероятната възможност да пазарувате на супер изгодни цени, нерядко с намаления над 40% от оригиналната цена. Ето, това вече е пестене по време на пазаруване! По принцип предлаганите от Grand Optics цени са много добри, а отстъпката от каталога вече ги прави просто уникални.

А между другото винаги можете да разгледате предложенията на подобни магазини - Хиполенд, ПроФарма, Аптеки Медея, SOpharmacy. По този начин ще можете да проверите дали даден продукт може да се намери на още по-добра цена.

Реклама


Реклама