DM broshura (ДМ брошура и каталог)

Текущи DM drogeriemarkt промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури DM drogeriemarkt

Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 06.08.2020

Журнал

06.08. - 19.08.2020

Реклама
Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 09.07.2020

Журнал

09.07. - 22.07.2020

Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 11.06.2020

Журнал

11.06. - 24.06.2020

Реклама
Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 30.04.2020

Журнал

30.04. - 13.05.2020

DM broshura

Магазин ДМ - брошура с оферти!

Да, така е. Веригата не изостава от повечето магазини в сферата на красотата, козметиката, личната грижа и хигиената и също издава своя ДМ брошура – своеобразен изготвен от ДМ каталог с предложения на много привлекателни цени. Принципът е – за всеки по нещо.

И без друго, цените в магазина са повече от приемливи. А офертите в специалната DM брошура просто надминават очакванията ви. Изключително богат асортимент от продукти с много намалени цени може да откриете в периодичното издание. Ако искате да се запознаете например с най-актуалните предложения, може да го направите още сега – проверете тук, за да видите офертите, валидни от 06.08.2020.

Предвид богатия асортимент от продукти, просто не е необходимо да търсите в други магазини! В ДМ всеки намира това, което търси!

ДМ – история с грижа за хората

DM DROGERIEMARKT е една от най-известните и най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е открит преди повече от 45 години, още през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а в днешно време dm има магазини в 13 европейски страни.

България се присъединява към групата страни с магазини ДМ през 2009 г. – първият магазин тогава е отворен в град Видин. Понастоящем тук има вече 80 магазина в над 20 града в България. Така или иначе споменаваме цифри, нека продължим в този дух – в момента служителите от веригата в България са над 750, а асортиментът на предлаганите от ДМ продукти е впечатляващ - над 14 000 дрогерийни стоки (включително 29 собствени марки), като това включва невероятно голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, бебешки продукти и много, много други. За последните години ръстът на оборота нараства с двуцифрени числа. Да кажем още, че броят на филиалите на ДМ в Централна и Източна Европа достига 3 500, а служителите – над 60 000…

Мотото на магазина е „Тук съм човек, тук пазарувам“, а както твърдят представителите на компанията – за тях Човекът е на първо място! Съответно ДМ предлага и различни привилегии за клиентите с цел пазаруването им да стане още по-приятно: предоставяне на гаранция за връщане или замяна на закупен в dm продукт, опаковане на подаръци и т.н. Вижте повече за магазина тук - www.dm-drogeriemarkt.bg.

Икономия на средства чрез ДМ

Вече знаете, че цените в ДМ са уникални. И ето: това, само по себе си ви дава възможност да намалите разходите си и съответно да спестите средства. Като добавите и възможностите, които се откриват пред вас чрез периодично издаваната брошура, вече спокойно можете да направите сериозна икономия на средства.

Просто проверете в интернет – ако не откривате специализираните страници с отстъпки, напишете “dm broshura” и резултатите ще бъдат налице. А като клиенти на ДМ, ще може да се възползвате и от специални промоции, които се обявяват всеки месец на сайта на магазина. Веригата магазини организира и различни мероприятия, игри и активности, при които също се печелят награди. Повече информация може да видите на сайта на магазина, а ако там или в каталога на DM не откривате нужното, може да го направите, като проверите офертите на магазини от категорията: Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, Douglas & Beauty Zone, Be Fit, AVON.

 
Реклама


Реклама