DM broshura (ДМ брошура и каталог)

Текущи DM drogeriemarkt промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури DM drogeriemarkt

Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 17.09.2020

Журнал

от четвъртък 17.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 06.08.2020

Журнал

06.08. - 19.08.2020

Преглед на брошурата Журнал от магазин DM drogeriemarkt валидна от 09.07.2020

Журнал

09.07. - 22.07.2020

Реклама

DM broshura

Магазин ДМ - брошура с оферти!

Да, така е. Веригата не изостава от повечето магазини в сферата на красотата, козметиката, личната грижа и хигиената и също издава своя ДМ брошура – своеобразен изготвен от ДМ каталог с предложения на много привлекателни цени. Принципът е – за всеки по нещо.

И без друго, цените в магазина са повече от приемливи. А офертите в специалната DM брошура просто надминават очакванията ви. Изключително богат асортимент от продукти с много намалени цени може да откриете в периодичното издание. Ако искате да се запознаете например с най-актуалните предложения, може да го направите още сега – проверете тук, за да видите офертите, валидни от 17.09.2020.

Предвид богатия асортимент от продукти, просто не е необходимо да търсите в други магазини! В ДМ всеки намира това, което търси!

ДМ – история с грижа за хората

DM DROGERIEMARKT е една от най-известните и най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е открит преди повече от 45 години, още през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а в днешно време dm има магазини в 13 европейски страни.

България се присъединява към групата страни с магазини ДМ през 2009 г. – първият магазин тогава е отворен в град Видин. Понастоящем тук има вече 80 магазина в над 20 града в България. Така или иначе споменаваме цифри, нека продължим в този дух – в момента служителите от веригата в България са над 750, а асортиментът на предлаганите от ДМ продукти е впечатляващ - над 14 000 дрогерийни стоки (включително 29 собствени марки), като това включва невероятно голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, бебешки продукти и много, много други. За последните години ръстът на оборота нараства с двуцифрени числа. Да кажем още, че броят на филиалите на ДМ в Централна и Източна Европа достига 3 500, а служителите – над 60 000…

Мотото на магазина е „Тук съм човек, тук пазарувам“, а както твърдят представителите на компанията – за тях Човекът е на първо място! Съответно ДМ предлага и различни привилегии за клиентите с цел пазаруването им да стане още по-приятно: предоставяне на гаранция за връщане или замяна на закупен в dm продукт, опаковане на подаръци и т.н. Вижте повече за магазина тук - www.dm-drogeriemarkt.bg.

Икономия на средства чрез ДМ

Вече знаете, че цените в ДМ са уникални. И ето: това, само по себе си ви дава възможност да намалите разходите си и съответно да спестите средства. Като добавите и възможностите, които се откриват пред вас чрез периодично издаваната брошура, вече спокойно можете да направите сериозна икономия на средства.

Просто проверете в интернет – ако не откривате специализираните страници с отстъпки, напишете “dm broshura” и резултатите ще бъдат налице. А като клиенти на ДМ, ще може да се възползвате и от специални промоции, които се обявяват всеки месец на сайта на магазина. Веригата магазини организира и различни мероприятия, игри и активности, при които също се печелят награди. Повече информация може да видите на сайта на магазина, а ако там или в каталога на DM не откривате нужното, може да го направите, като проверите офертите на магазини от категорията: Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, Douglas & Beauty Zone, Be Fit, AVON.

 
Реклама


Реклама