AVON (ейвън) каталог 2019

Преглед на брошурата Каталог от магазин AVON валидна от 20.06.2019

Каталог

от четвъртък 20.06.2019

AVON

Повечето млади хора днес са чували за AVON, дори да не са пазарували от продуктите им. Но ето малко допълнителна информация за фирмата, с която не всеки от клиентите е запознат. Всъщност, AVON е американска компания, която произвежда и продава стоки за бита, козметика и парфюмерия от 19 век насам. Фирмата реализира продажби от над 10 милиарда долара през 2013-а и има над 6,4 милиона представители по цял свят, което я прави вторатанай-голяма компания с директни продажби в мултилевъл маркетинга (след Amway). Това са внушителни числа и факти!

AVON предлага артикули най-вече в сегмента на парфюмерията, козметиката за лице, тяло и коса, гримовете, но също така се предлагат чанти, дрехи и модни аксесоари. Освен за жените, фирмата има серии и за мъже, и за деца, като така покрива всички потребителски групи. В същата ниша оперират и други подобни компании: Oriflame, Notino, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, Douglas & Beauty Zone, DM drogeriemarkt, Be Fit.

Ейвън каталог

По подобие на повечето подобни компании, AVON издава брошура/каталог със специални предложения, която има валидност две седмици. Цените в нея понякога са намалени с над 50%. Освентова компанията има различни онлайн предложения, валидни само на сайта й, като обикновено те се различават от тези, публикувани в каталога. Тези кампанийни предложения биха могли да бъдат със сезонна насоченост или да таргетират определена група потребители. При всички положения предложените продукти в кампаниите и в каталогът на Авон като цяло, са много изгодни и си струва да им се доверите. Спокойно може да достъпите сайта оттук: www.avon.bg, също така може да потърсите направо “avon katalog” или “avon broshura” директно в някоя от популярните търсачки в интернет. И в двата случая няма да останете разочаровани от резултата, доказват го мненията и препоръките на милионите потребители в мрежата.

Предложенията на Avon сега по-близо от всякога, благодарение на Broshurko

Въпреки, че може да проверявате оферти, предложения и допълнителна информация за Авон и каталозите му от сайта на компанията, Broshurko Ви предоставя възможността да се насладите на удобното намиране и лесното разглеждане на невероятните оферти, събрани за Вас на едно място. Ако искате да спестите време, усилия и пари, посетете специализирания сайт на Broshurko! Моля, вижте тук, за да се запознаете с най-актуалната брошурана Ейвън, валидна от 05.09.2019. Не губете време, направете го сега!