ПроФарма - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи ПроФарма промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури ПроФарма

Реклама
Реклама

ПРОФАРМА

Страхотните оферти на ПроФарма (ProFarma)

Вероятно повечето клиенти на ProFarma знаят, че веригата издава каталог със специални оферти всеки месец, като в него е застъпено цялото разнообразие от стоки, които предлагат аптеките. Цената на някои от артикулите е намалена с до 20%. Чрез тази специфична ПроФарма брошура аптеката печели постоянно нови клиенти и приятели. Препоръчително е да се информирате периодично за всички оферти, затова, за да бъдете винаги информирани, може да разгледате Месечна брошура. Всички предложения в най-новата, най-актуалната издадена от ProFarma брошура, са валидни от 10.09.2020. Самото издание можете да разгледате още сега тук. Действително ProFarma винаги полага специална грижа за своите клиенти, а самите клиенти винаги са доволни както от цените, така и от отношението, което получават в магазините от веригата. Аптеки ПроФарма са наистина уникални!

ПроФарма аптеки – мястото за всеки, който разбира

ПроФарма е верига аптеки в София. Категорията е ясна - Други. Компанията е основана през 1999-а година и има осем обекта в столицата. Освен това propharmaonline.bg работи и като онлайн аптека (между другото можете да разгледате издаваната от аптека ПроФарма брошура онлайн). И в обектите, и в сайта има сериозно разнообразие от лекарства, освен това се работи с всички видове рецепти на НЗОК. Освен това се продават хомеопатични продукти, хранителни добавки, продукти за бебета, козметика и медицински апарати. Собствениците на веригата заявяват, че основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на клиентите. 

През седмицата аптеките Профарма работят от 8.00 до 21.30 часа, а през почивните дни работят от 9.00 до 21.00 часа. Ако искате да научите повече информация за аптеката, за историята и бъдещата визия и, разбира се, за продуктите - посетете сайта на аптеки ProFarma тук: www.propharmaonline.bg.

Спестяване на средства с ПроФарма

Това не е тайна – може да се пазарува и да се пести. За целта трябва да се набляга на предлаганите от веригите оферти. ProFarma не прави изключение и ви предлага тази възможност – чрез периодичните си намаления. Това наистина е още по-страхотно, когато знаете, че асортиментът от продукти там е много богат - различни лекарствени продукти, хомеопатични продукти, козметика, витамини, хранителни добавки, продукти за първа помощ, както и продукти за майката и бебето. Колкото повече продукти – толкова повече спестени средства чрез офертите!

Ето и още нещо, чрез което можете да спестите в ПроФарма - покупките от онлайн аптеката се доставят по домовете, като при поръчка над 50 лв. и тегло под един килограм, доставката е безплатна. 

Виждате, че пестенето по време на пазаруване е нещо реално. А ако искате да сравните цената за даден продукт или да потърсите нещо, което в момента не откривате в ProFarma, можете да проверите на магазини от същата категория: Хиполенд, Аптеки Медея, SOpharmacy, Grand Optics.

Реклама


Реклама