Мебели Мондо - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Мебели Мондо промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Мебели Мондо

Преглед на брошурата Ирим мебелна компания от магазин Мебели Мондо валидна от 07.07.2020

Ирим мебелна компания

от вторник 07.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Мондо валидна от 01.07.2020

Брошура

01.07. - 30.07.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Мондо валидна от 01.06.2020

Брошура

01.06. - 30.06.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Мондо валидна от 01.05.2020

Брошура

01.05. - 31.05.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Мондо валидна от 01.04.2020

Брошура

01.04. - 30.04.2020

Реклама

МЕБЕЛИ МОНДО

Мебели Мондо – каталог с оферти

Магазин Мондо е един от любимите магазини на потребителите, което се обуславя от голямото разнообразие на мебели и други артикули, в комбинация със страхотните цени. Компанията редовно прави различни отстъпки и промоции чрез своя Мебели Мондо каталог, като има и постоянно намаление на мебели и аксесоари, стигащо до 20%, че дори и 30% от първоначалната цена. Клиентите на магазина са наясно, че веднъж в месеца излиза специална Мондо брошура - своеобразен издаван от Мебели Мондо каталог, в който може да се намерят последните оферти на фирмата, като обикновено обявените намаления важат 30 дни.

Ако искате да прегледате офертите в издавания от Мебели Мондо каталог, можете веднага да го направите тук. Цените и офертите вътре са валидни от 07.07.2020. Ако правите основен ремонт вкъщи, ако сте взели ново жилище или просто искате да освежите обзавеждането на старата си къща, в Ирим мебелна компания със сигурност ще намерите много изгодни предложения, с което ще улесните своя избор.

Заповядайте в магазин Мебели Мондо!

Мебели Мондо е верига магазини от категорията Мебели, която стартира своя път от необичайно място за България – Нова Загора – през 2007-а година. В момента веригата за мебели и аксесоари има 17 магазина в цялата страна. Така например, можете да посетите магазин Мебели Мондо в Русе, Стара Загора, Чирпан, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Хасково, Пловдив, Варна и др. Концепцията на Мебели Мондо е да предлага красиви, практични, издръжливи и качествени мебели. Целта е всеки клиент да остане доволен и с добри впечатления. Магазин Мондо подбира внимателно своите доставчици, с идеята клиентите да получават не само практични и качествени, но и красиви мебели.

Мебели Мондо осигурява транспорт и сглобяване на купените стоки, но услугите са платени (10 лева за транспорт в цялата страна), като сглобяването се извършва по график. Трябва обаче да бъдете готови да чакате - понякога цялата операция може да отнеме и до месец.

Всеки, който иска да научи повече информация за магазин Мондо (mebeli mondo), за неговите клонове в различните градове, за работното им време, за текущите разпродажби или за продуктовия асортимент, може да посети официалния интернет сайт - www.mondomebeli.com.

Мебели Мондо ви помага да спестите пари!

В днешно време потребителите са наясно, че повечето големи вериги магазини пускат периодично различни промоции. По този начин може да се спестят доста пари. Това е начинът да направите например качествено обзавеждане на ниска цена – вземете издаваната от Мебели Мондо брошура и изберете страхотни продукти на страхотни цени. Можете да избирате както мека мебел, матраци и възглавници, спални, текстил, секции, така и обзавеждане за антре, кухни, офис обзавеждане, маси и столове, детска стая. 

В периодично издавания от Мебели Мондо каталог има различни продукти от всяка категория мебели, така че винаги можете да направите икономия, стига да искате. А ако по някаква случайност точно в момента не успявате да отркиете желания от вас продукт, можете да проверите в други магазини от същата категория - МебелМаг, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, Mömax, JYSK, Мебели ЗОНА.

Реклама


Реклама