Мебели Идеа - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Мебели Идеа промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Мебели Идеа

Преглед на брошурата Промоции от магазин Мебели Идеа валидна от 02.09.2020

Промоции

02.09. - 23.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Идеа валидна от 04.03.2020

Брошура

04.03. - 31.03.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Идеа валидна от 05.02.2020

Брошура

05.02. - 29.02.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели Идеа валидна от 04.01.2020

Брошура

04.01. - 02.02.2020

МЕБЕЛИ ИДЕА

Вижте издаваната от Мебели Идеа брошура

Магазин Мебели Идеа е един от водещите магазини на българския пазар. Клиентите на магазина чакат с нетърпение периодично издаваната от Мебели Идеа брошура - всеки месец компанията издава хартиена листовка, в която има различни специални предложения и намаления, като отстъпките на артикулите в нея стигат до 20%. Ако искате да сте в час с предложенията от въпросната Мебели Идеа брошура, проверете тук. Така ще имате възможност да видите най-новите оферти в издаваната от Мебели Идеа брошура, с валидност от 02.09.2020. Информация за всичко това можете да си набавите чрез интернет, като потърсите словосъчетанието “Mebeli Idea” или “Idea мебели”.

Добре е да следите периодично промоциите в Промоции. Само по този начин ще бъдете сигурни, че не пропускате нищо от издаваната от Идеа брошура!

Мебели Идеа – един чудесен магазин!

Мебели Идеа е компания в категорията Мебели, която предлага цялостно обзавеждане, мебели и аксесоари за дома, офиса, градината и дори хотела. Фирмата работи от 2003-а година и разполага с магазини в София, Пловдив и Бургас. В тях се предлага всичко за дневната, кухнята, спалнята, детската стая, градината – от мебелите, през подовите и стенните настилки, до осветлението. Магазините работят всеки ден от 10:00 до 20:00, като в събота и неделя затварят малко по-рано.

Стоките на Мебели Идеа могат да се купят и онлайн, като фирмата предлага и доставка, като стойността ѝ зависи от размера и теглото на поръчаните артикули. Специално за Пловдив се предлага и монтаж на място на купените нови мебели. Магазинът има в персонала си висококвалифицирани дизайнери и консултанти, подбиращи всеки артикул и всеки детайл със специално внимание, като това, заедно с цялостната концепция на магазина го прави една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар. 

Повече информация можете да получите на сайта на магазина - mebidea.com.

Спестете с помощта на Мебели Идеа!

Знаете, че повечето магазини, които пускат периодични каталози, целят по този начин да привлекат постоянни клиенти. А и клиентите, от своя страна, знаят, че използвайки периодичните издания като издаваната от Мебели Идеа брошура, могат да правят значителни икономии докато пазаруват. А освен това, на сайта на магазина можете да откриете и още промоции, които не се включват във брошурата с мебели. Такива продукти можете да закупите само онлайн или понякога – на място в магазина! Така или иначе, това е още една възможност, чрез която можете да спестите средства по време на пазаруване. А за капак – цените в магазина са по-добри от тези в повечето подобни магазини.

Разбира се, ако имате нужда и от по-различни стоки, или просто искате да сравните цените на даден продукт, можете съвсем лесно да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, ИКЕА, Mömax, JYSK, Мебели ЗОНА.

Реклама


Реклама