Интермаркет - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Интермаркет промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Интермаркет

Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 14.09.2020

Брошура

14.09. - 11.10.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 13.08.2020

Брошура

13.08. - 13.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 08.07.2020

Брошура

08.07. - 08.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 08.06.2020

Брошура

08.06. - 05.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 11.05.2020

Брошура

11.05. - 07.06.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 12.04.2020

Брошура

12.04. - 10.05.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Интермаркет валидна от 16.03.2020

Брошура

16.03. - 12.04.2020

ИНТЕРМАРКЕТ Брошури

Разгледайте издадената от Интермаркет брошура

Ако търсите качествена техника, може да я откриете в Интермаркет. Освен това, в периодично издаваната от Интермаркет брошура можете да попаднете на изненадващо добри промоции. Това е обичайна практика за повечето големи магазини в наши дни. Чрез въпросната издавана от Интермаркет брошура, всеки има възможност да закупи желан продукт на промоционална цена. Стига да е включен в брошурата за съответния период, разбира се.

При всички положения е много добра идея да прегледате Брошура. Издаваната от Интермаркет брошура представлява един специфичен каталог със страхотни отстъпки, от който всеки клиент може да си избере чудесен уред от категориите черна, бяла или дребна техника. В случай че искате да прегледате какви промоции се предлагат в момента в тази Интермаркет брошура, можете още сега да я видите тук. Би било добре да имате предвид, че тази издавана от Интерсервиз Узунов брошура е с валидност на предложенията от 14.09.2020, т.е. имате един месец след тази дата, в който можете да се възползвате от съответните отстъпки.

Всеки е добре дошъл в Интермаркет

Интермаркет е магазин, който попада в сериозната категория Бяла и черна техника. Интермаркет всъщност е търговска марка на Интерсервиз Узунови АД (някои все още го наричат Интерсервиз Узунов). Семейната компания е основата в далечната 1990-а година във Варна. Фирмата предлага аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване. Интерсервиз Узунови АД е официален вносител и дистрибутор за България на Sharp, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Smeg, Silverline, Indesit, Bosch -Siemens, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.

Интермаркет има магазини и офиси в няколко града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Шумен и Добрич, като разполага и с онлайн магазин. Всеки клиент или просто всеки, който иска да научи повече за Интермаркет, може да посети официалния сайт на фирмата - intermarket.bg. Така ще можете да се запознаете с продуктовия асортимент, с някои допълнителни подробности относно условия за поръчки, доставка, сервиз и пр.

Може да спестите пари, пазарувайки в Интермаркет

Едва ли е изненада за повечето от вас, че когато пазарувате стоки, обявени на промоция, можете да спестите пари. В случая това може да направите, като се възползвате от офертите в издаваната от Интермаркет брошура. Купувате нещо, което така или иначе трябва да купите, като същевременно икономисвате средства, защото го купувате на по-ниска цена.

В Интермакет може да получите и безплатна доставка при пазаруване – това става, когато стойността на поръчката ви надхвърля 40 лева. Текущите промоции можете да видите и на сайта на магазина. Често те надхвърлят 20 %. Освен това можете да заявите клубна карта за лоялни клиенти – т.нар. ИнтерКарта, с която, регистрирайки се на сайта можете да се възползвате от допълнителни отстъпки. Виждате, че в Интермаркет можете да спестите пари по много начини. А в случай че искате да видите какво предлагат други магазини от същата категория, проверете още сега: VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама