брошура Интермаркет - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:25:08
Реклама

Интермаркет - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

За съжаление, Интермаркет няма
текущи оферти.
Реклама

Интермаркет брошура на седмицата

Интермаркет е запазена търговска  марка на Интерсервиз Узунови АД. Семейната компания е основата през 1990-а година във Варна. Фирмата предлага аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване. Интерсервиз Узунови АД е официален вносител и дистрибутор за България на Sharp, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Smeg, Silverline, Indesit, Bosch -Siemens, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.

Интермаркет има магазини и офиси в няколко града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Шумен и Добрич, като разполага и с онлайн магазин. При покупка в него на стойност над 40 лева доставката е безплатна. 

Фирмата има различни намаления, като веднъж в месеца пуска брошура с последните оферти. Стоките в каталога варират между целия асортимент на Интермаркет. Онлайн намаленията могат да се видят в сайта на компанията, като те редовно минават над 20 процента.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Интермаркет редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Интермаркет, наречена "брошура Интермаркет", валидна от следващата седмица. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Интермаркет 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама