Реклама

Денси - Брошури и каталози на актуалните промоции

Реклама

ДЕНСИ Брошури

Представяме ви невероятната Денси брошура

ко сте клиент на веригата магазини Денси, вероятно знаете, че може да се възползвате от специално издаваната от Денси брошура. Магазинът за домашна техника Денси обединява в това периодично издание различни продукти от своя асортимент, които предлага на специално намалени цени. Предложенията във въпросната Денси брошура са с валидност от три седмици, след което веднага се издава нова листовка. Продуктите в магазин Денси са от утвърдени производители, следователно можете просто да се възползвате от отстъпките и да се насладите на покупките си.

В случай че искате да проверите какво се предлага в най-новата издадена от Денси брошура, много лесно можете да проверите още сега тук. Офертите са валидни три седмици, считано от 03.10.2020 - съобразете се с това, за да не съжалявате, ако в момента, в който тръгнете да купувате нещо от брошурата, промоцията е вече изтекла. Непременно си заслужава да проверите офертите в Месечна брошура! Няма да съжалявате, защото там винаги има по нещо за всеки вкус.

Няколко думи за магазин Денси

Денси е верига магазини, която извършва дейност и предлага продукти и определени услуги в категорията Бяла и черна техника. Началото на компанията е поставено в далечната 1993-а година, като сега фирмата разполага с редица магазини в София (две локации), Велико Търново и Елена, а освен това предлага и пазаруване онлайн. Онлайн пазаруването се предлага и с доставка, която се калкулира в цената на закупената стока.

Магазини Денси предлагат широка гама електродомакински уреди на марките Snaige, Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Philips, LG, Sencor, Saturn, Rohnson и други. Марките са утвърдени, от известни производители и съответно са достатъчно качествени, за да заслужат доверието на клиентите. В случай че проявявате интерес, можете да посетите официалния уебсайт на фирмата тук: densi.bg. Така ще можете да научите всичко, което ви интересува – като се започне от работното време за всяка от локациите, през продуктите в асортимента, до условията за доставка и плащане.

Направете значителни икономии с Денси

В днешно време почти всеки знае, че най-изгодно се пазарува, когато даден магазин пусне намалени стоки. В това отношение веригата магазини Денси не прави изключение – благодарение на вече споменатата периодично издавана от Денси брошура, всеки може да спести средства, когато закупува мечтаната техника за своя дом! Едва ли някой се учудва от това, защото все пак широко използван похват на големите магазини е да привличат клиенти именно благодарение на периодичните си издания с намаления (каталози, брошури, листовки).

Освен това, ако пазарувате от сайта на Денси, може да се възползвате от пет процента отстъпка от цената, както и от предложението за разсрочено плащане. Веригата постоянно предлага различни намаления на бяла и черна техника, аудио и видеотехника, лаптопи и комуникационни устройства. Най-големите намаления са при уредите, които се използват като мостри – намаленията достигат до 200 лева. 

Отделно от това, винаги можете да прегледате какво се предлага и в други подобни магазини, например VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1. Так аще може да сравните цените или да откриете някой уред, който в момента не е наличен или просто не се предлага в магазин Денси.

Реклама


Реклама