брошура Денси - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:24:01
Реклама

Денси - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

За съжаление, Денси няма
текущи оферти.
Реклама

Денси брошура на седмицата

Денси е верига магазини за домашна техника. Началото е през 1993-а година, като сега фирмата предлага широка гама електродомакински уреди на марките Snaige, Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Philips, LG, Sencor, Saturn, Rohnson. Компанията разполага с магазини в София (две локации), Велико Търново и Елена, а освен това предлага и пазаруване онлайн (при което има пет процента отстъпка от цената), както и разсрочено плащане. Онлайн пазаруването се предлага и с доставка, която се калкулира в цената на купената стока.

Веригата предлага различни намаления на бяла и черна техника, аудио и видеотехника, лаптопи и комуникационни устройства. Най-големите намаления са при уредите, които се използват като мостри – стигат до 200 лева. Иначе всеки месец Денси пуска брошура с най-новите предложения, като стоките в нея са от различни категории, покриващи широк спектър от техника за дома.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Денси редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Денси, наречена "брошура Денси", валидна от следващата седмица. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Денси 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама