Telenor - Брошури и каталози на актуалните промоции

Telenor

Теленор е вторият по големи български GSM/UMTS мобилен оператор. Компанията е основана опрез 2001-а и до 2014-а работи под името Глобул. През 2013-а фирмата бе продадена от Cosmote на Telenor Group – деветата по големина телекомуникационна компания в света. След придобиването Telenor обнови изцяло мрежата си, като през 2016-а предостави 4G услуги на всички градове с над 20 000 жители. Теленор мобилна и фиксирана телефония, високоскоростен оптичен интернет, цифрова телевизия, както и пренос на данни.

 

Компанията има над 230 търговски обекти из цялата територия на България, като в тях се продават модерни високотехнологични устройства – телефони, таблети, лаптопи и аксесоари за тях.

 

Теленор издава брошура със специални предложения всеки месец, като в нея са включени различни телефони и смарт устройства, предлагани от фирмата, както и планове за телефония и интернет. Освен това на сайта на компанията може да намерите в кои магазини са налични последните налични модели от промоционалните оферти.