кауфланд брошура 09.12.2019 следващата седмица » ЧЕРЕН ПЕТЪК
Реклама

кауфланд брошура от следващата седмица + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Преглед на брошурата Празник от магазин Kaufland валидна от 25.11.2019

Празник

25.11. - 24.12.2019

Преглед на брошурата Bино в Kaufland от магазин Kaufland валидна от 25.11.2019

Bино в Kaufland

25.11. - 01.12.2019

Реклама
Преглед на брошурата Bино в Kaufland от магазин Kaufland валидна от 11.11.2019

Bино в Kaufland

11.11. - 17.11.2019

Реклама

кауфланд брошура

Кауфланд - брошура от следващата седмица

Както повечето подобни магазини, Кауфланд прави за своите клиенти големи отстъпки и промоции всяка седмица. Въпросните предложения се включват от Кауфланд в брошурата за следващата седмица, а самата брошура е налична на сайта на компанията още от предходния уикенд.

Разпространението на брошурите става не само чрез печатното издание, т.нар. „вестник на Кауфланд“, но и чрез интернет. Достатъчно е да напишете “Kaufland broshura” или “Кауфланд каталог” в някоя от популярните търсачки и ще имате възможност веднага да придобиете представа за най-актуалните оферти! Имайте предвид, че в този седмичен каталог винаги се включват предложения с много ниски цени за почти всички необходими за ежедневието хранителни продукти (а и много допълнителни такива), с гаранция за високо качество. За да се запознаете моментално с офертите от най-новата брошура на Кауфланд, валидна от 02.12.2019, вижте тук!

Новата брошура на Кауфланд от следващата седмица излиза още през уикенда на текущата седмица, така че всеки може да се подготви предварително!

За Кауфланд - магазинът с ниски цени и свежи продукти

Безспорно, една от най-посещаваните вериги магазини в България е Кауфланд. Причината, разбира се, е свързана с ниските цени, на които може да се закупят множество чудесни продукти за ежедневието и бита – освен хранителни стоки, които съставляват основния асортимент, има и голямо разнообразие от козметика, препарати, електроуреди, дори дрехи и детски играчки.

Кауфланд е верига немски хипермаркети. В България хипермаркет Kaufland изгражда нови магазини в много градове, но освен в големите градове, магазини Кауфланд има и в редица по-малки населени места. Общият асортимент в Кауфланд е забележителен - включва близо 20 000 продукта! Ето защо, ако за друг магазин е по-трудно да се твърди това, то за Кауфланд съвсем няма да бъде пресилено да се каже, че там всеки открива това, за което е отишъл, че и дори повече.

Вижте повече на официалния сайт на магазина: www.kaufland.bg

Спестете пари с Кауфланд и Broshurko

Спестяването на пари по време на пазаруване вече не е мираж! Използвайки споменатата по-горе и издавана от Кауфланд брошура, ще имате възможност да бъдете от първите, които ще могат да се възползват от най-актуалните промоции още от първия ден на офертата! Но в такъв случай трябва да станете рано, за да може още в понеделник да бъдете от първите посетители в магазина.

Ако обаче, по някаква случайност някой от вас не открие в Кауфланд точно това, което търси, спокойно може да провери в други магазини от същата категория: Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Горещите оферти от каталога на Кауфланд свършват бързо! Ето защо, ако искате винаги да сте запознати с последните и най-актуални оферти от брошурата на Кауфланд, посетете сайта на Broshurko! Може да го направите тук.

Kaufland за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Kaufland редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Kaufland, наречена "Актуална седмична", валидна от 02.12.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Kaufland 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Супермаркети", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама