кауфланд брошура от следващата седмица

Текущи Kaufland промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Kaufland

Преглед на брошурата Топ оферти от магазин Kaufland валидна от 19.10.2020

Топ оферти

19.10. - 25.10.2020

Реклама
Реклама
Преглед на брошурата Топ оферти от магазин Kaufland валидна от 12.10.2020

Топ оферти

12.10. - 18.10.2020

Реклама

кауфланд брошура

Кауфланд - брошура от следващата седмица

Както повечето подобни магазини, Кауфланд прави за своите клиенти големи отстъпки и промоции всяка седмица. Въпросните предложения се включват от Кауфланд в брошурата за следващата седмица, а самата брошура е налична на сайта на компанията още от предходния уикенд.

Разпространението на брошурите става не само чрез печатното издание, т.нар. „вестник на Кауфланд“, но и чрез интернет. Достатъчно е да напишете “Kaufland broshura” или “Кауфланд каталог” в някоя от популярните търсачки и ще имате възможност веднага да придобиете представа за най-актуалните оферти! Имайте предвид, че в този седмичен каталог винаги се включват предложения с много ниски цени за почти всички необходими за ежедневието хранителни продукти (а и много допълнителни такива), с гаранция за високо качество. За да се запознаете моментално с офертите от най-новата брошура на Кауфланд, валидна от 19.10.2020, вижте тук!

Новата брошура на Кауфланд от следващата седмица излиза още през уикенда на текущата седмица, така че всеки може да се подготви предварително!

За Кауфланд - магазинът с ниски цени и свежи продукти

Безспорно, една от най-посещаваните вериги магазини в България е Кауфланд. Причината, разбира се, е свързана с ниските цени, на които може да се закупят множество чудесни продукти за ежедневието и бита – освен хранителни стоки, които съставляват основния асортимент, има и голямо разнообразие от козметика, препарати, електроуреди, дори дрехи и детски играчки.

Кауфланд е верига немски хипермаркети. В България хипермаркет Kaufland изгражда нови магазини в много градове, но освен в големите градове, магазини Кауфланд има и в редица по-малки населени места. Общият асортимент в Кауфланд е забележителен - включва близо 20 000 продукта! Ето защо, ако за друг магазин е по-трудно да се твърди това, то за Кауфланд съвсем няма да бъде пресилено да се каже, че там всеки открива това, за което е отишъл, че и дори повече.

Вижте повече на официалния сайт на магазина: www.kaufland.bg

Спестете пари с Кауфланд и Broshurko

Спестяването на пари по време на пазаруване вече не е мираж! Използвайки споменатата по-горе и издавана от Кауфланд брошура, ще имате възможност да бъдете от първите, които ще могат да се възползват от най-актуалните промоции още от първия ден на офертата! Но в такъв случай трябва да станете рано, за да може още в понеделник да бъдете от първите посетители в магазина.

Ако обаче, по някаква случайност някой от вас не открие в Кауфланд точно това, което търси, спокойно може да провери в други магазини от същата категория: Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Горещите оферти от каталога на Кауфланд свършват бързо! Ето защо, ако искате винаги да сте запознати с последните и най-актуални оферти от брошурата на Кауфланд, посетете сайта на Broshurko! Може да го направите тук.

Реклама


Реклама