Реклама

кауфланд брошура от следващата седмица

Реклама
Реклама

кауфланд брошура

кауфланд брошура от следващата седмица

Безспорно, една от най-посещаваните вериги магазини в България е Кауфланд. Причината, разбира се, е свързана с ниските цени, на които може да се закупят множество чудесни продукти за ежедневието и бита – освен хранителни стоки, които съставляват основния асортимент, има и голямо разнообразие от козметика, препарати, електроуреди, дори дрехи и детски играчки. Хипермаркет Kaufland изгражда нови магазини в много градове, но освен в големите градове магазини Кауфланд има и в редица по-малки населени места. Общият асортимент в Кауфланд е забележителен - включва близо 20 000 продукта! Ето защо, ако за друг магазин е по-трудно да се твърди това, то за Кауфланд съвсем няма да бъде пресилено да се каже, че там всеки открива това, за което е отишъл, че и дори повече.

Ако обаче, по някаква случайност някой от вас не открие в Кауфланд точно това, което търси, спокойно може да провери в други магазини от същата категория: Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Невероятни намаления и оферти в брошурите на Кауфланд

Както повечето подобни магазини, Кауфланд прави за своите клиенти големи отстъпки и промоции всяка седмица. Въпросните предложения се включват от Кауфланд в брошурата за следващата седмица, а самата брошура е налична на сайта на компанията още от предходния уикенд. Това е особено удобно, ако искате да бъдете от първите, които ще имат възможността да се възползват от най-актуалните промоции още от първия ден на офертата! Но в такъв случай трябва да станете рано, за да може още в понеделник да бъдете от първите посетители в магазина. Горещите оферти от каталога на Кауфланд свършват бързо!

не сте намерили информацията, от която се нуждаете, може да посетите официалния сайт на магазинa www.kaufland.bg.

Офертите на Кауфланд с помощта на Broshurko

Разпространението на брошурите става не само чрез печатното издание, т.нар. „вестник на Кауфланд“, но и чрез интернет. Достатъчно е да напишете “Kaufland broshura” в някоя от популярните търсачки и ще имате възможност веднага да придобиете представа за най-актуалните оферти! Имайте предвид, че в този седмичен каталог винаги се включват предложения с много ниски цени за почти всички необходими за ежедневието хранителни продукти (а и много допълнителни такива), с гаранция за високо качество. Ето защо, ако искате винаги да сте запознати с последните и най-актуални оферти от брошурата на Кауфланд, посетете сайта на Broshurko! Може да го направите тук, като така ще имате възможност моментално да се запознае с офертите от най-актуалната брошура на Кауфланд, валидна от 21.10.2019!

Реклама


Реклама