Реклама

Мебели ЗОНА - Брошури и каталози на актуалните промоции

Преглед на брошурата Промоции от магазин Мебели ЗОНА валидна от 30.03.2020

Промоции

30.03. - 30.04.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Мебели ЗОНА валидна от 06.09.2019

Брошура

06.09. - 06.10.2019

Мебели ЗОНА брошура на седмицата

Чудни намаления в брошурата на Мебели Зона

Мебели Зона е един от най-известните магазини за мебели в страната и както повечето големи магазини, компанията издава хартиена брошура всеки месец, като в нея има стоки, чиято цена е намалена с до 20% от първоначалната стойност. В Магазин ЗОНА може да се пазарува и онлайн, а освен това фирмата прави и доставка до домовете, като стойността ѝ се плаща отделно от цената на покупката. Предлаганите от магазин Зона мебели са уникални!

Най-актуалните предложения на магазин Зона, валидни от 30.03.2020 можете да разгледате тук. Офертите в брошурата на мебели Зона са с валидност 30 дни от датата на издаването, така че това трябва да се има предвид, когато разглеждате брошурата и когато изготвяте план какво и кога да поръчате.

Страхотен магазин за страхотни хора - Зона!

Мебели ЗОНА е една от най-големите търговски вериги за мебели в България. Компанията разполага няколко магазина на територията на страната: два магазина Мебели Зона в София, Мебели Зона в Бургас, Мебели Зона в Пловдив и магазин Зона Севлиево. В тях се предлагат маси, шкафове, етажерки, дивани, канапета, табуретки, спални, легла, гардероби, скринове, гардероби, бюра, матраци, възглавници, столове, аксесоари, лампи и какво ли още не за дома, офиса и градината. Магазинът на булевард Сливница в София е разположен на над 10 000 квадратни метра, като в него са изложени над 5000 артикула. Мебели ЗОНА предлага мебели от български производители, но освен това работи с фирми от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Македония, Румъния,Турция и Китай. 

Мебели Zona работи всеки ден от седмицата, както и в събота неделя от 10 до 21 часа. Изложбената площ на магазин Зона в София е от над 10 000 квадратни метра, като изложените мебели са над 5000. Етажите в магазините са тематично разположени, а примерните обзавеждания и комбинации с атака направени, че да се доближават максимално като размери и усещане до реалните такива, за да придобият клиентите максимално реалистична представа и впечатление от съответните продукти.

Повече подробности може да научите на официалния сайт на магазина: mebelizona.eu. В онлайн платформата има и специална секция, наречена Арт Зона, където се предлагат произведения за ценители. Може да потърсите в интернет словосъчетанието mebeli zona и веднага ще попаднете на това, което търсите!

Да направим икономия с помощта на Мебели ЗОНА!

В случай на нужда от нови мебели, магазин Мебели Зона е мястото, където можете да закупите всичко, което търсите. При това може да получите и сериозна отстъпка от цената на съответните продукти. Пазарувайки от предложенията в листовката на магазин Зона, със сигурност ще направите икономия. Ако поръчвате от сайта, може да разгледате секцията “Разпродажба”, където винаги има доста сериозен брой артикули с много ниски, намалени цени.

Разбира се, винаги можете да разгледате и предложенията на други подобни магазини, за да бъдете уверени, че със сигурност ще откриете това, от което се нуждаете - МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, Mömax, JYSK.

 

Реклама


Реклама