Мебели ЗОНА - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Мебели ЗОНА промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Мебели ЗОНА

Преглед на брошурата Нани Дивани от магазин Мебели ЗОНА валидна от 28.08.2020

Нани Дивани

28.08. - 27.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Оферта от магазин Мебели ЗОНА валидна от 01.09.2020

Оферта

01.09. - 30.09.2020

Преглед на брошурата Топ оферта от магазин Мебели ЗОНА валидна от 01.07.2020

Топ оферта

01.07. - 31.07.2020

Реклама

Мебели ЗОНА брошура на седмицата

Чудни намаления в брошурата на Мебели Зона

Мебели Зона е един от най-известните магазини за мебели в страната и както повечето големи магазини, компанията издава хартиена брошура всеки месец, като в нея има стоки, чиято цена е намалена с до 20% от първоначалната стойност. В Магазин ЗОНА може да се пазарува и онлайн, а освен това фирмата прави и доставка до домовете, като стойността ѝ се плаща отделно от цената на покупката. Предлаганите от магазин Зона мебели са уникални!

Най-актуалните предложения на магазин Зона, валидни от 01.09.2020 можете да разгледате тук. Офертите в брошурата на мебели Зона са с валидност 30 дни от датата на издаването, така че това трябва да се има предвид, когато разглеждате брошурата и когато изготвяте план какво и кога да поръчате.

Страхотен магазин за страхотни хора - Зона!

Мебели ЗОНА е една от най-големите търговски вериги за мебели в България. Компанията разполага няколко магазина на територията на страната: два магазина Мебели Зона в София, Мебели Зона в Бургас, Мебели Зона в Пловдив и магазин Зона Севлиево. В тях се предлагат маси, шкафове, етажерки, дивани, канапета, табуретки, спални, легла, гардероби, скринове, гардероби, бюра, матраци, възглавници, столове, аксесоари, лампи и какво ли още не за дома, офиса и градината. Магазинът на булевард Сливница в София е разположен на над 10 000 квадратни метра, като в него са изложени над 5000 артикула. Мебели ЗОНА предлага мебели от български производители, но освен това работи с фирми от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Македония, Румъния,Турция и Китай. 

Мебели Zona работи всеки ден от седмицата, както и в събота неделя от 10 до 21 часа. Изложбената площ на магазин Зона в София е от над 10 000 квадратни метра, като изложените мебели са над 5000. Етажите в магазините са тематично разположени, а примерните обзавеждания и комбинации с атака направени, че да се доближават максимално като размери и усещане до реалните такива, за да придобият клиентите максимално реалистична представа и впечатление от съответните продукти.

Повече подробности може да научите на официалния сайт на магазина: mebelizona.eu. В онлайн платформата има и специална секция, наречена Арт Зона, където се предлагат произведения за ценители. Може да потърсите в интернет словосъчетанието mebeli zona и веднага ще попаднете на това, което търсите!

Да направим икономия с помощта на Мебели ЗОНА!

В случай на нужда от нови мебели, магазин Мебели Зона е мястото, където можете да закупите всичко, което търсите. При това може да получите и сериозна отстъпка от цената на съответните продукти. Пазарувайки от предложенията в листовката на магазин Зона, със сигурност ще направите икономия. Ако поръчвате от сайта, може да разгледате секцията “Разпродажба”, където винаги има доста сериозен брой артикули с много ниски, намалени цени.

Разбира се, винаги можете да разгледате и предложенията на други подобни магазини, за да бъдете уверени, че със сигурност ще откриете това, от което се нуждаете - МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, ИКЕА, Mömax, JYSK.

 

Реклама


Реклама