магазин Зора - брошура

Текущи Зора промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Зора

Преглед на брошурата Teka от магазин Зора валидна от 06.07.2020

Teka

от понеделник 06.07.2020

Реклама
Реклама
Преглед на брошурата Teka от магазин Зора валидна от 13.05.2020

Teka

13.05. - 12.06.2020

магазин зора

Брошурата на Зора

Магазините Зора (Zora) предлагат голям асортимент продукти от категориите черна и бяла техника – телевизори, мобилни устройства, големи и малки електроуреди, уреди за вграждане, фото, аудио, климатици и много други. Подобно на повечето вериги магазини, Зора периодично издават брошура с оферти – т.нар. ”национална брошура”. Компанията има доста и най-различни промоции, които събира в този каталог, чиято валидност обикновено е 20 дни. В брошурата има както едри, така и дребни стоки, чиято цена е намалена с различен процент. Подобни оферти има и на сайта на Зора, като онлайн офертите обикновено важат само при пазаруване онлайн и се различават от тези, посочени в издаваната от Зора брошура.

За да бъдете винаги информирани, може да разгледате най-актуалната брошура на Зора от 24.07.2020. Вижте предложенията в нея - тук.

Магазини Зора – кратка история на веригата

Търговска верига Зора оперира вече над 25 години в България и е изцяло българска. Компанията предлага богат избор от стоки за бита – бяла техника (хладилници, печки, перални), черна техника (телевизори, IT продукти), климатична и офис техника, както и електронни устройства. Освен това фирмата може да се похвали със стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа, добър гаранционен срок, осигурен сервиз и безплатен транспорт (за покупки над 30 лева, а цената за доставка под тази стойност е 5 лева).

Първият магазин Зора е отворен в София през 1991 г., а понастоящем вече има магазини в 25 града в страната. Магазините Зора в София са най-много – 11, а по-големите магазини от веригата са съответно, Зора Пловдив, Зора Варна, Зора Бургас, но също така има магазини в Стара Загора, Велико Търново, Видин, Габрово, Плевен и др.

Ако искате да научите повече за магазините Зора или да разгледате онлайн офертите, проверете тук - zora.bg.

Да спестим със Зора

В днешно време повечето хора вече добре се ориентират как може да спестят някой лев, когато се налага да направят някаква покупка от асортимента, предлаган в магазините за черна и бяла техника. Разбира се първото нещо, което хрумва на всеки е да провери онлайн какви промоции има. Да определи бюджет, да сравни цените, да се допита до близки и приятели.

В това отношение няма по-удобен вариант от проверката у дома пред компютъра. За магазините Zora това важи с пълна сила – проверявайки брошурите на Зора, може да следите кога ще пуснат необходимия ви уред на промоция. Освен това вече традиция е подобаващото представяне на Зора на Черен Петък – кампанията, в която множество вериги магазини предлагат продуктите си на занижени цени – в края на ноември, всяка година.

Както виждате, начините за спестяване не са един или два и няма нищо сложно – просто решете какво ви трябва, определете сума, която може да похарчите, проверете брошурите и каталозите, изчакайте някоя кампания и действайте!

Ако не намерите необходимото на Zora bg, може спокойно да разгледате какво предлагат други магазини в същата категория VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама