магазин Зора - брошура

Текущи Зора промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Зора

Преглед на брошурата Teka от магазин Зора валидна от 01.09.2020

Teka

01.09. - 30.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Teka от магазин Зора валидна от 06.07.2020

Teka

06.07. - 31.08.2020

Реклама

магазин зора

Брошурата на Зора

Магазините Зора (Zora) предлагат голям асортимент продукти от категориите черна и бяла техника – телевизори, мобилни устройства, големи и малки електроуреди, уреди за вграждане, фото, аудио, климатици и много други. Подобно на повечето вериги магазини, Зора периодично издават брошура с оферти – т.нар. ”национална брошура”. Компанията има доста и най-различни промоции, които събира в този каталог, чиято валидност обикновено е 20 дни. В брошурата има както едри, така и дребни стоки, чиято цена е намалена с различен процент. Подобни оферти има и на сайта на Зора, като онлайн офертите обикновено важат само при пазаруване онлайн и се различават от тези, посочени в издаваната от Зора брошура.

За да бъдете винаги информирани, може да разгледате най-актуалната брошура на Зора от 04.09.2020. Вижте предложенията в нея - тук.

Магазини Зора – кратка история на веригата

Търговска верига Зора оперира вече над 25 години в България и е изцяло българска. Компанията предлага богат избор от стоки за бита – бяла техника (хладилници, печки, перални), черна техника (телевизори, IT продукти), климатична и офис техника, както и електронни устройства. Освен това фирмата може да се похвали със стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа, добър гаранционен срок, осигурен сервиз и безплатен транспорт (за покупки над 30 лева, а цената за доставка под тази стойност е 5 лева).

Първият магазин Зора е отворен в София през 1991 г., а понастоящем вече има магазини в 25 града в страната. Магазините Зора в София са най-много – 11, а по-големите магазини от веригата са съответно, Зора Пловдив, Зора Варна, Зора Бургас, но също така има магазини в Стара Загора, Велико Търново, Видин, Габрово, Плевен и др.

Ако искате да научите повече за магазините Зора или да разгледате онлайн офертите, проверете тук - zora.bg.

Да спестим със Зора

В днешно време повечето хора вече добре се ориентират как може да спестят някой лев, когато се налага да направят някаква покупка от асортимента, предлаган в магазините за черна и бяла техника. Разбира се първото нещо, което хрумва на всеки е да провери онлайн какви промоции има. Да определи бюджет, да сравни цените, да се допита до близки и приятели.

В това отношение няма по-удобен вариант от проверката у дома пред компютъра. За магазините Zora това важи с пълна сила – проверявайки брошурите на Зора, може да следите кога ще пуснат необходимия ви уред на промоция. Освен това вече традиция е подобаващото представяне на Зора на Черен Петък – кампанията, в която множество вериги магазини предлагат продуктите си на занижени цени – в края на ноември, всяка година.

Както виждате, начините за спестяване не са един или два и няма нищо сложно – просто решете какво ви трябва, определете сума, която може да похарчите, проверете брошурите и каталозите, изчакайте някоя кампания и действайте!

Ако не намерите необходимото на Zora bg, може спокойно да разгледате какво предлагат други магазини в същата категория VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама