Еником М - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Еником М промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

За съжаление, Еником М няма
текущи оферти.

Действащи брошури Еником М

Преглед на брошурата Брошура от магазин Еником М валидна от 01.05.2020

Брошура

01.05. - 31.05.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Еником М валидна от 01.04.2020

Брошура

01.04. - 30.04.2020

Реклама

Подобни брошури от категорията Дом и градина

Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 30.05.2020

Брошура

30.05. - 19.06.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 29.05.2020

Брошура

29.05. - 18.06.2020

Преглед на брошурата Информация за вашата сигурност от магазин Практикер валидна от 28.05.2020

Информация за вашата сигурност

от четвъртък 28.05.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Praktis валидна от 28.05.2020

Брошура

28.05. - 18.06.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Como валидна от 23.05.2020

Брошура

23.05. - 19.06.2020

Eником брошура

Големи отстъпки в новата брошура на Еником

Логично, повечето големи и утвърдени магазини в днешно време подготвят периодични каталози, с помощта на които рекламират своите стоки и се стремят да задоволят потребностите на своите клиенти. Магазин Еником не прави изключение от това правило.

Еником М е мебелен магазин, в който редовно има промоции на различни мебели и аксесоари. Предложенията могат да се видят онлайн на сайта на магазина, а обикновено най-примамливите от тях се включват и в периодично издаваната от Еником брошура, която е с валидност един месец.

Ако искате да прегледате предложенията във въпросната брошура на Еником в София, Софийска област или в Перник (където се предлага услугата „разнос“), можете да проверите на нашия сайт. Офертите са с валидност от следващата седмица, което означава, че все още имате възможност да се възползвате от тях. Освен това можете да бъдете сигурни за чудесното качество на продуктите в този каталог, защото фирмата е утвърдена и поддържа високи стандарти.

Царството на мебелите – магазин Еником М

Еником М е фирма за мебели, обзавеждане и аксесоари, създадена през 2000-а година. Предлага се обзавеждане за всички помещения, осветление и аксесоари - широка гама от продукти и постоянно обновяван асортимент. Всички артикули са много качествени, независимо дали са вносни или са от родни производители.

Компанията разполага с 4 магазина на територията на град София – в Дружба, в Надежда и в Люлин. Те работят във всеки един ден от седмицата между 10:00 и 20:00 часа, като в неделя работното време е с един час по-късно. В магазините се предлагат стоки не само за дома, но и за офиса и градината. В този в Люлин има и дизайн център, където може да получите професионален съвет от интериорен дизайнер.

Други услуги, които фирмата предлага и от които всеки клиент може да се възползва, са транспорт (цена 35 лв. за цялата страна), разнос до дома (за София и Перник), професионален монтаж, проектиране, безплатен паркинг, стоки на изплащане и др.

Ако искате да научите повече информация, можете да посетите сайта на магазина www.enikom-m.com, като по този начин ще имате възможност да се запознаете с историята на магазина, неговата мисия и ценности, услугите, продуктовата гама и пр.

Варианти за спестяване в Еником М

Пазарувайки в Еником, всеки може да направи икономия, благодарение както на вече споменатата периодично издавана от Еником М брошура, в която всеки може да намери продукт на страхотна цена, така и по няколко други начина. Първо, често има различи разпродажби. На второ място – може да спестите чрез така наречената инициатива от Еником „Мега сряда“ – всяка седмица в сряда определен артикул може да има стойност с над 50 процента по-ниска от първоначалната му цена! 

И още – получавайки клубна карта, каквато можете да заявите на място в магазина или онлайн, също се ползвате с допълнителни привилегии и отстъпки. А освен това, може да се възползвате от различни преференции при услугите, предлагани от Еником М, като доставка по домовете, монтаж и проектиране. Освен това мебелите на компанията са с три години гаранция!

За тези от вас, които искат да сравнят предложенията и в други магазини от същата категория, това може да бъде осъществено съвсем лесно – вижте тук: Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама