Виденов - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Виденов промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Виденов

Реклама
Реклама

Виденов брошура на седмицата

Брошурата на Мебели Виденов

Както и повечето магазини, особено големите такива, Мебели Виденов също изготвя за своите клиенти издание с промоционални оферти – Брошура Виденов.

Ако искате да видите най-актуалната брошура на Виденов, тя е на ваше разположение тук. Не е трудно и да я намерите с някоя търсачка (Videnov broshura ще върне търсения резултат със сигурност).

Изданието е валидно от 01.09.2020, а вътре винаги има невероятно приятни изненади за всеки вкус – уникални произведения от света на мебелите и обзавеждането на уникални цени. Специално за вас, клиентите на мебели Виденов!

Магазин Виденов ви предлага всичко!

Мебели Виденов е фирма от категорията Дом и градина, с над 20 годишна история, собственост на „Виденов Груп“ ООД, която от своя страна е компания за производство и търговия с мебели на територията на България. Фирмата е създадена през 1989 г. от инженер Данчо Виденов и до ден днешен се намира в Ямбол. Mebeli Videnov има множество представителства в страната. Компанията специализира в производството на собствени модели маси, секции, гардероби, кухни, спални, столове, мека мебел, изработени по собствен дизайн, като продукцията е предназначена за вътрешния и външния пазар.

Фирмата предлага и различни услуги, като например изготвяне на индивидуални проекти и тяхната реализация, взимане на размери, доставка, разнос и монтаж на територията на цялата страна.

За повече и по-подробна информация можете да посетите сайта на компанията тук: videnov.bg

Спестяването е лесно с мебели Виденов

Магазин Виденов предлага постоянни намаления от стандартните цени, било то чрез оферти в периодичните издания или чрез онлайн промоции, достигащи намаления до 40%. Освен това имате възможност, като клиент на магазин Виденов, да получите и така наречената „Карта ВИДЕНОВ“, с чиято помощ вие ще получавате специална отстъпка за определени продукти, които са извън период на промоция. За по-голямо удобство, притежателите на такава карта могат да виждат отстъпката, която получават с картата, като цена, посочена непосредствено до стандартната цена на сайта. Фирмата предлага и безплатна доставка за поръчки на стойност над 200 лв.

Преглеждайте редовно периодичното промоционално издание, за да не пропуснете страхотните подготвени от Виденов промоции, намаления и оферти за обзавеждането на вашия дом или офис! Освен това по този начин ще бъдете винаги в крак с последните тенденции от света на обзавеждането, декорациите и мебелировките за всички видове стаи (хол, кухня, спалня, детска, както и офис оборудване и обзавеждане). А в случай на нужда, може да прегледате и предложенията на други магазини, извършващи дейност и предлагащи продукти и услуги в същата категория: Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама