брошура виденов - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Videnov broshura
12 дни 20:26:42
Реклама

Виденов - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Виденов брошура на седмицата

Мебели Виденов е собственост на „Виденов Груп“ ООД и има над 20 годишна история. Фирмата е изцяло българска и предлага над 3000 артикула за интериора, като мебелите са изработени от естествени материали. Освен това мебелите са с осем годишна гаранция, а има и добавен бонус - 30 дневен гратисен период, в който може да ги върнете обратно и да си получите парите. Мотото на компанията е: „Здрави мебели във всеки дом“ и следвайки я, Виденов предлага на пазара качествени, функционални и стилни продукти за дома и офиса.

Фирмата разполага с магазини в 41 български града, като доставя мебелите срещу пет лева (при покупка над 200 лева доставката е безплатна). Виденов предлага и монтаж, също платен, като цената му варира според стойността на покупката.

Всеки месец компанията пуска брошура с намалени и промоционални цени, а освен това продава тестови и леко наранени мебели, които естествено са на по-ниска цена.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Виденов редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Виденов, наречена "Брошура - Hоември 2019 г.", валидна от 04.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Виденов 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама