брошура Алати - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:26:01
Реклама

Алати - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Алати брошура на седмицата

Веригата строителни хипермаркети Алати е ориентирана към продажбата на стоки за дома, бита и строителството. Макар да са магазини от типа „направи си сам” Алати предлагат стоки и услуги,

които отговарят на финансовите възможности на българските потребители. Фирмата започва работа през 2004-а година, като има магазини в Пловдив и Варна. В тях се предлагат над 50 000 артикула за дома, банята, електроматериали, градини, интериор и декорация, строителство, железария и инструменти. Освен това в магазините могат да се тонират бои и мазилки, както и да разкроят кухненски плотове, панели и ПДЧ плоскости.

Листовката на Алати със специални предложения е с валидност две седмици, като след това излиза нова – съответно променят се и промоциите.

Веригата разполага и със собствени майстори, които могат да ви помогнат, ако не се чувствате уверен в ремонта, който правите.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Алати редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Алати, наречена "Актуална брошура", валидна от 14.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Алати 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама