Алати - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Алати промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Алати

Реклама
Реклама

Алати брошура на седмицата

Брошурата на Алати ви очаква!

Алати е български хипермаркет, в който се предлагат различни строителни материали, инструменти, електроматериали и други продукти и услуги за бита. Както повечето вериги хипермаркети, магазинът периодично пуска своя собствена промоционална листовка -  Алати брошура, в която включва множество стоки и продукти на намалени цени за определен период. В така изготвяния от Алати каталог всеки може да открие различни оферти, намаления и отстъпки, специални седмични предложения и много други.

Актуалната брошура на Алати можете да откриете тук, като същата е валидна за период от две седмици, считано от 08.10.2020. Това издание може да бъде открито и във физическите магазини, но ползването на хартиени брошури не е екологично, затова ви съветваме да търсите изданието онлайн. Използвайки всяка интернет търсачка, можете лесно да достигнете до целта, като просто въведете транслитерацията alati broshura. Веднага ще откриете това, което търсите и ще можете да се впуснете в света на офертите на магазин Алати!

Алати – един модерен магазин

Алати е верига магазини от типа строителни хипермаркети и е ориентирана към продажбата на стоки за дома, бита и строителството. Макар да са магазини от типа „направи си сам” Алати предлагат стоки и услуги, отговарящи на финансовите възможности на българските потребители. Фирмата започва работа през 2004-а година, като има магазини в два големи града (Алати Пловдив и Алати Варна). В тях се предлагат над 50 000 артикула за дома, банята, електроматериали, градини, интериор и декорация, строителство, железария и инструменти. Освен това магазините Алати предлагат и услуги като тониране, разкрой, транспорт, онлайн поръчки, стоки на изплащане, паркинг, обслужване на рекламации, а на място има банкомати и снек бар за бързо похапване по време на пазаруването. Веригата разполага и със собствени майстори, които могат да ви помогнат, ако имате такава нужда за ремонта, който правите.

Повече информация за магазина можете да получите, ако посетите сайта - www.alati.bg - а освен това, по този начин ще придобиете представа за продуктите и услугите, от които можете да се възползвате в Alati.

Нека пазаруваме икономично с помощта на Алати

Брошурата на Алати Пловдив или на Алати Варна е пълна със специални предложения, които имат валидност две седмици, като след това излиза нова – съответно променят се и промоциите. При всички положения, всяка от тези оферти ви дава възможност да спестите средства, докато пазарувате – това е и смисълът на самите оферти, т.е. предоставяйки такива предложения за своите клиенти, Алати печели нови приятели, а вие печелите отстъпки от продуктите, които купувате! Можете да изберете нещо от категориите баня, строителство, декорация, електроматериали, инструменти, бои и лакове, мебели, градина, автомобил, защитно облекло, лов и риболов, дървообработка и разкрой.

Винаги можете да разгледате предложенията и на други магазини от тази категория (Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL), за да сравните цените, да видите дали там не се продава и нещо още по-изгодно, и съответно да направите своя финален избор!

Реклама


Реклама