Реклама

Lidl (лидл) - брошура следваща седмица

Реклама
Реклама

лидл брошура

лидл брошура следваща седмица

Лидл е една от чуждестранните търговски вериги с най-голям рейтинг сред населението в България. Разбира се, този факт се дължи на комбинацията между ниски цении високо качество, което е своеобразна и безпогрешна формула за постигане на успех във всяка възможна област. Ако се върнем назад във времето, бихме могли да проследим как от малко магазинче с персонал от едва трима души, само след няколко десетилетия Лидл вече има обекти в цяла Европа. В България Lidl е една от най-разпознаваемите и известни вериги магазини от категорията хипермаркети, към която спадат например и Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA. Със своята обществено ангажирана и природосъобразна политика, магазинът е любим за своите потребители. 

лидл брошура нова

По отношение на маркетинговата стратегия на магазина, няма нещо необичайно. Освен прилагането на винаги работещата в подобни случаи формула цени-качество, както и при другите големи вериги,ежеседмично служителите в маркетинговия отдел на Лидл подбират специфичен списък с оферти, които впоследствие включват в новата седмична брошура на Лидл. Съдържанието на брошурата на Лидл, на този специфичен Lidl-каталог, е достъно и може да се види още от неделя, публикувано на сайта на веригата.

Отделно, освен на сайта и на място в магазините в цялата страна, брошурата на Lidl се разпространява и директно чрез куриери в пощенските кутии на живущите в околността на магазините от веригата. Това е особено подходящо и удобно за възрастните хора, които нямат достъп до интернет и предпочитат да разглеждат предложенията в печатното издание на каталога. Но все пак младите хора предпочитат да стоят вкъщи, удобно излегнали се на дивана и, сърфирайки, да преглеждат множеството оферти в новата брошура на Лидъл.

не сте намерили информацията, от която се нуждаете, може да посетите официалния сайт на магазинa ssl.lidl.bg.

Офертите на Lidl достигат до Вас с помощта на Broshurko

Разбира се, публикуването на новия каталог на Лидл още през почивните дни на настоящата седмица, предизвиква често следния феномен: още в понеделник пред вратите на магазина се събират хора, защото някоя неустоимо изгодна оферта е привлякла вниманието и потребителите бързат да се възползват от изгодното предложение. Така че, ако харесате нещо в брошурата на Lidl за следващата седмица, гледайте да не закъснявате!

 А как ще бъдете винаги подготвени? Разбира се, с помощта на Broshurko. Broshurko събира на едно място за Вас всички оферти от множество магазини в най-различни категории. В това число и от Лидл. Ако искате да изтеглите веднага най-актуалната нова седмична брошура на Lidl, валидна от 21.10.2019, проверете тук! И не губете време!

Реклама


Реклама