27 дни 17:37:19
Реклама

BILLA (билла) - нова брошура седмична

Преглед на брошурата Запознай се с етикета от магазин BILLA валидна от 14.03.2020

Запознай се с етикета

от събота 14.03.2020

Преглед на брошурата Card каталог от магазин BILLA валидна от 10.09.2020

Card каталог

10.09. - 31.10.2020

Преглед на брошурата Card каталог I. от магазин BILLA валидна от 01.10.2020

Card каталог I.

01.10. - 31.10.2020

Реклама
Преглед на брошурата Вино и Мезе от магазин BILLA валидна от 19.10.2020

Вино и Мезе

19.10. - 15.11.2020

Реклама

билла брошура

Новата седмична брошура на Билла

За да бъде преживяването още по-незабравимо, на всеки 7 дни се подбира асортимент от специални предложения, които се включват от Bila в новата седмична брошура – това е своеобразен каталог на BILLA, който се актуализира всеки четвъртък и се разпространява както на сайта на компанията, така и като печатно издание. Въоръжени с тази информация, може да се възползвате от т.нар. седмична акция, която включва промоционалните продукти, добавени в новата брошура на Билла.

Не забравяйте и своята Billa Card, тъй като само притежателите на такава карта могат да се възползват от промоциите. Тези от Вас, които все още нямат такава карта, могат да я заявят и получат веднага на място на касите в магазина. Така вече ще бъдете напълно готови да се възползвате от всички възможности, които Ви предлага магазин Билла в новата си брошура!

Може да разгледате най-актуалната изготвена от БИЛЛА брошура, валидна от 29.10.2020 тук.

А продуктите, маркирани със знака „Най-добра цена в BILLA”, са такива, които са обявени с най-ниската цена в магазина за последните две седмици. Побързайте!

БИЛЛА за Вас - за всеки по нещо

В днешно време може би няма човек, който да не е чувал за веригата магазини БИЛЛА (BILLA). Това е така, защото БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България от категорията Супермаркети. Но все пак, знаете ли какво означава това име? Не? Нека Ви кажем – всъщност името на магазините BILLA идва от Billiger Laden, а това означава „евтин магазин“, в превод от немски. Само по себе си, това вече говори много, особено в страните от Източна Европа. А в комбинация с постоянно поддържания и обновяван асортимент от качествени и винаги свежи плодове и зеленчуци, меса, млечни продукти и много други стоки за ежедневието и бита, може да сте уверени, че правите правилен избор. Магазинът BILLA има множество клонове в различни населени места България. Може би Ви се иска да проверите удобно от дивана вкъщи асортимента на магазина? Това винаги бихте могли да направите от тук www.billa.bg, като същевременно може да се запознаете с редица оферти и предложения.

Икономия в БИЛЛА - Broshurko Ви помага в избора!

Как се пести, докато се пазарува? При пазаруването не се ли случва тъкмо обратното? Не! Може да се спестява дори когато се харчи, но трябва да се направи разумно – определяне на бюджет, набелязване на продукти, проверка на офертите и – действие! Никога разглеждането на брошури не е било толкова удобно, достъпно и лесно, както днес!

В пълна степен това важи и за Билла. Освен, че може да потърсите “Billa broshura” в популярните търсачки, може да се възползвате и от специализирания ни сайт Broshurko, който събира специално за Вас всички оферти, целия набор от стотици предложения, промоции, оферти! Broshurko Ви очаква!!!

Вижте и други магазини от категорията: Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA!

Реклама


Реклама