Реклама

BILLA (билла) - нова брошура седмична

Реклама
Реклама

билла брошура

билла нова брошура седмична

В днешно време може би няма човек, който да не е чувал за веригата магазини БИЛЛА (BILLA). Това е така, защото БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България от категорията Супермаркети. Но все пак, знаете ли какво означава това име? Не? Нека Ви кажем – всъщност името на магазините BILLA идва от Billiger Laden, а това означава „евтин магазин“, в превод от немски. Само по себе си, това вече говори много, особено в страните от Източна Европа. А в комбинация с постоянно поддържания и обновяван асортимент от качествени и винаги свежи плодове и зеленчуци, меса, млечни продукти и много други стоки за ежедневието и бита, може да сте уверени, че правите правилен избор. Магазинът BILLA има множество клонове в различни населени места България. Може би Ви се иска да проверите удобно от дивата вкъщи асортимента на магазина? Това винаги бихте могли да направите от тук www.billa.bg, като същевременно може да се запознаете с редица оферти и предложения.

Брошурата на Билла

За да бъде преживяването още по-незабравимо, на всеки 7 дни се подбира асортимент от специални предложения, които се включват от Bila в новата седмична брошура – това е своеобразен каталог на BILLA, който се актуализира всеки четвъртък и се разпространява както на сайта на компанията, така и като печатно издание. Въоръжени с тази информация, може да се възползвате от т.нар. седмична акция, която включва промоционалните продукти, добавени в новата брошура на Билла. Не забравяйте и своята Billa Card, тъй като само притежателите на такава карта могат да се възползват от промоциите. Тези от Вас, които все още нямат такава карта, могат да я заявят и получат веднага на място на касите в магазина. Така вече ще бъдете напълно готови да се възползвате от всички възможности, които Ви предлага магазин Билла в новата си брошура! А продуктите, маркирани със знака „Най-добра цена в BILLA”, са такива, които са обявени с най-ниската цена в магазина за последните две седмици.

Broshurko Ви помага в избора!

Никога разглеждането на брошури не е било толкова удобно, достъпно и лесно, както днес! Освен, че може да потърсите “Billa broshura” в популярните търсачки, може да се възползвате и от специализирания ни сайт Broshurko, който събира специално за Вас всички оферти, целия набор от стотици предложения, промоции, оферти! Искате най-актуалната брошура на Била, валидна от 24.10.2019 – потърсете я: тук! Не се бавете, ако не си харесате нищо, може да проверите при нас и офертите на други магазини от същата категория, като например: Mагазини Немски Център, My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA. Broshurko Ви очаква!!!

Реклама


Реклама