Фантастико брошура нова

Текущи Фантастико промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Фантастико

Преглед на брошурата Каталог Торти от магазин Фантастико валидна от 01.11.2019

Каталог Торти

от петък 01.11.2019

Реклама
Преглед на брошурата Каталог риби от магазин Фантастико валидна от 01.11.2019

Каталог риби

от петък 01.11.2019

Реклама
Реклама

фантастико брошура

Новата брошура на Фантастико – промоции за вас

Във веригата магазини Фантастико, клиентите могат да открият различни продукти – от хранителни стоки, разнообразни препарати, играчки, дори до книги и списания. Периодично, както повечето подобни магазини, Фантастико издава седмична брошура с атрактивни и специално подбрани предложения.

Ако искате да разгледате новата издадена от Фантастико брошура, можете да го направите - тук. Тя е валидна от 24.09.2020 и е с продължителност една седмица. Ако все още не сте имали възможност да я разгледате, сега е моментът! В тази брошура Фантастико винаги включва храни и напитки на намалени цени, като отстъпката често достига до 30%. Като цяло, вътре винаги има намаления на всеки от основните типове храни – месо, млечни продукти, сладки и сладкарски изделия, а също така и на алкохолни и безалкохолни напитки.

Все още не е късно – побързайте и разгледайте подготвената за вас от Фантастико брошура, нова, с нови предложения за всяка следваща седмица! Валидността на най-актуалните предложения е до 24.09.2020 - 30.09.2020, така че имате време да изберете!

Фантастико – историята на един български магазин

Фантастико е българска търговска верига магазини, основана в далечната 1991 г. Първоначално от само един магазин, днес вече Фантастико разполага с над 40 магазина, а тази бройка продължава да се увеличава ежегодно. Понастоящем във Фантастико работят над 3000 служители, магазините предлагат хубави стоки, сред които както български, така и вносни, на много добри цени и с много добро качество.

 Изчисленията показват, че през магазините на Фантастико на ден минават по над 100 000 души общо. Това само по себе си показва какво е доверието на потребителите към веригата. Стандартите в обслужването, качеството и асортимента са на първо място за Fantastiko.

Освен това Фантастико подкрепя българските производители, като разпространява техните продукти в магазините си и по този начин помага за тяхното популяризиране, а на по-глобално ниво – спомага за развитието на икономиката в страната.

Можете да научите повече на сайта на магазина - ff-bg.net.

Възможно ли е да спестите с Фантастико?

Възможно ли е да спестите, докато пазарувате? Възможно ли е едновременно да харчите пари и да спестявате? Това са винаги актуални въпроси. А отговорът е един – да, възможно е! Така и така има ежедневни стоки, които няма как да не купувате. При това положение, разбира се, много по-разумно е да го направите на най-изгодната цена. Всеки може да го направи, като се възползва от предложенията и отстъпките, събрани на едно място в издавания от Фантастико каталог.

Фантастико има своя специална собствена марка – ФФ вкус – хранителни продукти и препарати с изключително добро качество и много изгодни цени.

Каталогът на Фантастико може да откриете много лесно, като просто потърсите в интернет “fantastiko broshura”. Наистина е лесно, нали? Освен чрез брошурата, може да се запознаете с офертите и директно във физическите магазини – там може да разгледате стоките на място, да сравните и да изберете това, което най-много ви харесва. Не губете време – пазарувайте и спестете! Фантастико София Ви очаква!

Понякога е възможно да не намирате това, което точно в този момент ви е необходимо. Не се притеснявайте – вижте офертите и на други търговски вериги от същата категория - My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA. С множеството предложения няма как да останете разочаровани!

Реклама


Реклама