темакс брошура (Temax broshura)

Текущи ТеMакс промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури ТеMакс

Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 20.06.2020

Брошура

20.06. - 10.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 30.05.2020

Брошура

30.05. - 19.06.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 09.05.2020

Брошура

09.05. - 29.05.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 20.04.2020

Брошура

20.04. - 08.05.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 28.03.2020

Брошура

28.03. - 12.04.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин ТеMакс валидна от 16.03.2020

Брошура

16.03. - 31.03.2020

темакс брошура

Темакс брошура

ТеMакс (TeMAX) е верига строителни хипермаркети, като основните категории в магазина са дом, баня, ремонт, градина, електроуреди. Както повечето магазини в днешно време и ТеМакс издава каталог със специални оферти и промоции на всеки 20 дни, като намаленията в него могат да достигнат до 20 процента от първоначалната цена. За да разгледате най-актуалната предоставена от Темакс брошура, вижте тук: тук. Тя е валидна от 20.06.2020 и съдържа множество най-различни и изгодни предложения за всеки вкус. Може да потърсите брошурата и с помощта на популярните търсачки – опитайте с “temax broshura” и вижте резултатите. 

Като цяло продуктите, които се предлагат от Те Макс са с добро качество, компанията държи на своите клиенти и се старае да отговори на очакванията им. Вземете новата Темакс брошура и със сигурност ще си изберете нещо на изгодна цена!

За ТеМакс - магазинът, който не разочарова

ТеMAX е българска строителна верига хипермаркети, с асортимент от на 55 000 продукта. Компанията оперира на пазара от 2007-а година, като магазините й са предимно в по-малки градове в северна България – Добрич, Силистра, Шумен, Разград, Велико Търново, Севлиево, Темакс Търговище, Темакс Враца, Темакс Сливен и Раднево, Темакс Монтана а брошура се издава за цялата мрежа магазини. Обектите работят във всеки един ден от седмицата, но в неделя са отворени само до 18:30. Имайте предвид, че в сайта на ТеМакс може да се пазарува и онлайн (без събота и неделя), като цената на доставка се калкулира автоматично в крайната стойност на покупката. Артикулите са от български марки, но има и продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и Китай, които покриват сегмента за строителство, ремонт, обзавеждане и декориране на дома и градината. Сред стоките има фаянс, бои, лакове, настилки и облицовки, мебели, осветление, машини и инструменти.

ТеМах е верига, която акцентира върху качеството на продуктите си и обслужването на клиентите. Ако искате да научите повече, може да посетите сайта на компанията - temax.bg.

Спестете пари с ТеМакс

По принцип, предоставянето на промоционални брошури и каталози е свързано и със спестяване на пари. Така че и тази верига магазини ви дава такава възможност чрез своята Темакс брошура. А и по принцип винаги мисията на фирмата е била свързана със задоволяване нуждите на потребителите от стоки за дома и строителството, осигуряващи максимална полезност и качество, на най-ниски цени. Както самите представители на ТеМАХ твърдят, целта им е създаване на разнообразни възможности за изгодно пазаруване чрез постоянни промоции и специални оферти. Винаги може да спестите, като разгледате новата брошура на Темакс, валидна от Юли 2020.

Дори да не успеете да откриете там това, което търсите, на ваше разположение е информация от други подобни магазини в същата категория - Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Успешно спестяване по време на пазаруването!

ТеМax държи на доверието, коректността и честните отношения, гарантиращи успех и за двете страни.

Реклама


Реклама