темакс брошура - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Temax broshura
12 дни 20:24:39
Реклама

темакс брошура (Temax broshura) + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама
Реклама

темакс брошура

Темакс брошура

ТеMакс (TeMAX) е верига строителни хипермаркети, като основните категории в магазина са дом, баня, ремонт, градина, електроуреди. Както повечето магазини в днешно време и ТеМакс издава каталог със специални оферти и промоции на всеки 20 дни, като намаленията в него могат да достигнат до 20 процента от първоначалната цена. За да разгледате най-актуалната предоставена от Темакс брошура, вижте тук: тук. Тя е валидна от 02.11.2019 и съдържа множество най-различни и изгодни предложения за всеки вкус. Може да потърсите брошурата и с помощта на популярните търсачки – опитайте с “temax broshura” и вижте резултатите. 

Като цяло продуктите, които се предлагат от Те Макс са с добро качество, компанията държи на своите клиенти и се старае да отговори на очакванията им. Вземете новата Темакс брошура и със сигурност ще си изберете нещо на изгодна цена!

За ТеМакс - магазинът, който не разочарова

ТеMAX е българска строителна верига хипермаркети, с асортимент от на 55 000 продукта. Компанията оперира на пазара от 2007-а година, като магазините й са предимно в по-малки градове в северна България – Добрич, Силистра, Шумен, Разград, Велико Търново, Севлиево, Темакс Търговище, Темакс Враца, Темакс Сливен и Раднево, Темакс Монтана а брошура се издава за цялата мрежа магазини. Обектите работят във всеки един ден от седмицата, но в неделя са отворени само до 18:30. Имайте предвид, че в сайта на ТеМакс може да се пазарува и онлайн (без събота и неделя), като цената на доставка се калкулира автоматично в крайната стойност на покупката. Артикулите са от български марки, но има и продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и Китай, които покриват сегмента за строителство, ремонт, обзавеждане и декориране на дома и градината. Сред стоките има фаянс, бои, лакове, настилки и облицовки, мебели, осветление, машини и инструменти.

ТеМах е верига, която акцентира върху качеството на продуктите си и обслужването на клиентите. Ако искате да научите повече, може да посетите сайта на компанията - temax.bg.

Спестете пари с ТеМакс

По принцип, предоставянето на промоционални брошури и каталози е свързано и със спестяване на пари. Така че и тази верига магазини ви дава такава възможност чрез своята Темакс брошура. А и по принцип винаги мисията на фирмата е била свързана със задоволяване нуждите на потребителите от стоки за дома и строителството, осигуряващи максимална полезност и качество, на най-ниски цени. Както самите представители на ТеМАХ твърдят, целта им е създаване на разнообразни възможности за изгодно пазаруване чрез постоянни промоции и специални оферти. Винаги може да спестите, като разгледате новата брошура на Темакс, валидна от Ноември 2019.

Дори да не успеете да откриете там това, което търсите, на ваше разположение е информация от други подобни магазини в същата категория - Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Успешно спестяване по време на пазаруването!

ТеМax държи на доверието, коректността и честните отношения, гарантиращи успех и за двете страни.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! ТеMакс редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от ТеMакс, наречена "Актуална брошура", валидна от 02.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в ТеMакс 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама