Technopolis (Технополис) брошура

Текущи Технополис промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Технополис

Реклама
Реклама

Технополис брошура

Супер предложения в брошурата на Технополис

Веригата магазини Технополис предлага уникално голям асортимент от продукти в категориите бяла техника, черна техника, офис техника, IT продукти, както и много други, например музикални инструменти, автоаксесоари, дом и градина.

В днешно време едва ли има голям магазин тип “хипермаркет”, който да не издава периодично издание с оферти. Тук също няма изключение – в издаваната от Технополис брошура винаги има актуални предложения и много добри промоции – винаги има продукти от най-актуалните категории като например телевизори, мобилни телефони, климатици и др., при което продуктите се предлагат с отстъпка от 5 до 30 процента. Предвид високия клас на много от включените продукти, въпросната отстъпка ви позволява да направите наистина добра сделка.

Магазин Технополис Ви очаква с последните си страхотни оферти! Брошурите на Technopolis са с валидност 20 дни – ако искате да прегледате най-актуалната от тях, с начална дата на промоционалния период от 18.09.2020, може да го направите онлайн - тук.

Технополис – един съвременен и добре зареден магазин

Търговска верига Технополис работи вече близо 20 години. Първият магазин от веригата е отворен в далечната 2001 г, а към днешна дата има вече над 30 магазина в 25 града в цялата страна (Технополис Стара Загора, Технополис София, Технополис Плевен, Технополис Враца, Технополис Разград, Шумен, Сливен, Добрич и др.).

За цялото време на съществуването си, компанията е доказвала многократно, че държи на своите клиенти, задоволявайки домакинствата с всичко, от което имат нужда и същевременно изграждайки имидж на утвърден и сериозен магазин. Със своя асортимент от над 25 000 уреди и аксесоари за дома, Technopolis се грижи за всеки от своите клиенти.

Хипермаркет Технополис ви дава възможност да оборудвате напълно вашия офис или дом. Продуктите са добре подредени – изложени по категории, така че да могат лесно да се разгледат, самите магазини са уютно проектирани, с широки пътеки и безкрайни рафтове и сектори. Компанията се стреми клиентите й да останат винаги удовлетворени, не само от продуктите, които купуват, но и от самото пазаруване!

Ако искате да научите повече за магазините Технополис или да разгледате онлайн офертите, може да го направите съвсем лесно оттук - www.technopolis.bg.

Направете икономия с помощта на Технополис

Повечето хора, особено по-младите, лесно се ориентират как могат едновременно да купуват и да спестяват. Да, звучи малко странно като комбинация, но е напълно възможно – достатъчно е просто да се замислите за брошурите с предложения, които вече споменахме – нима не е по-изгодно да купите уред за дома или офиса, който в момента се предлага с отстъпка, отколкото да го купите извън промоционален период или от друго място на стандартна цена?! Елементарните сметки показват, че при средно 10-20% намаление от каталожната цена на продуктите, точно толкова ще спестите, ако пазарувате разумно!

Има и още нещо, когато говорим за веригата магазини Технополис и спестяване на средства – на сайта на магазина всеки има възможност да се регистрира, при което на практика се абонира да получава на имейла си информация за най-актуалните и атрактивни предложения. И то – още от момента на тяхното подготвяне! Ето, виждате, че начините за икономия не са малко. Не губете време, разгледайте, проверете, сравнете и купете!

Въпреки огромния асортимент от стоки в Technopolis, все пак е възможно точно в момента да няма много изгодна оферта за това, от което се нуждаете. Не се притеснявайте! Спокойно можете да разгледате какво предлагат други магазини в същата категория: VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама