Каталог Ремедиум - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Брошури, промоции
12 дни 20:23:49
Реклама

Ремедиум - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Ремедиум брошура на седмицата

Aптеки Ремедиум са верига от аптеки в България, в които се предлагат над 40 000 артикула, сред които най-популярните лекарства, хранителни добавки, козметика, стоки за бебета, стоки за дома, спорт и фитнес, както и много нишови продукти. Компанията е сред най-сериозните иноватори на пазара в страната, като първо в нея са въведени POS-терминали, стоки на свободен достъп, декоративна козметика и прочие. Първия обект от общо 11 в София е отворен през 1996-а година, а през 2004-а е отворена и най-голяма аптека в България – над 1000 квадратни метра.

Аптеки Ремедиум предлагат конкурентни цени и всеки месец клиентите имат достъп до няколко хиляди промоционални предложения. Фирмата предлага и онлайн пазаруване, като някои доставки са безплатни, но за повече информация трябва да се провери на сайта на компанията. Ремедиум издава брошура веднъж в месеца, като в нея има стоки, чиято цена е намаление с до 50% от първоначалната.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Ремедиум редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Ремедиум, наречена "Каталог 11/2019", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Ремедиум 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Козметика", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама