Praktiker (практикер) брошура

Текущи Практикер промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Практикер

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 11.09.2020

Брошура

11.09. - 01.10.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 21.08.2020

Брошура

21.08. - 10.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 31.07.2020

Брошура

31.07. - 20.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 10.07.2020

Брошура

10.07. - 30.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 19.06.2020

Брошура

19.06. - 09.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 29.05.2020

Брошура

29.05. - 18.06.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Практикер валидна от 08.05.2020

Брошура

08.05. - 28.05.2020

практикер брошура

Практикер брошура – решения за всеки дом

Практикер е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. Подобно на повечето магазини от сегмента, в своята брошура Практикер периодично публикува редица стоки с намалени цени, от които всеки клиент може да се възползва. Лесно може да разгледате и да бъдете периодично информирани за предложенията, ако се регистрирате в секцията Praktiker Online. 

Промоционалното издание излиза на всеки 20 дни, а последната Практикер брошура можете да разгледате тук. Тя е валидна от 11.09.2020, като вътре можете да откриете редица предложения за дома, градината, кухнята, банята, автомобила. 

От промоционалните предложения в брошурата на Практикер може да се възползвате и пазарувайки онлайн. Лесно може да потърсите съчетанието “praktiker broshura” или просто “брошурата на Практикер” в Google и да се потопите в света на намаленията, предлагани от веригата магазини в цялата страна!

Практикер е сред водещите магазини в България

Практикер се появява на българския пазар през 2004 г. и продължава да оперира дори след фалита на компанията-майка в Германия. За кратко време Praktiker се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години Практикер изгражда 9 хипермаркета – два магазина Практикер в София и по един съответно - Практикер Пловдив, Практикер Варна, Практикер Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла и черна техника „Технополис“, придобива бизнеса на „Практикер” за България.

Практикер предлага за потребителите огромно разнообразие от стоки за дома и градината. Клиентите могат да избират от невероятен асортимент от над 50 хиляди продукта на достъпни цени от водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, автоаксесоари и други. 

Повече за фирмата можете да научите ако посетите сайта й тук - www.praktiker.bg. Ще разберете как бихте могли да се възползвате от допълнителни удобства и различни услуги като например разкрояване и кантиране на плоскости, проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупените продукти, безплатен паркинг, ключарско ателие, професионални консултации. Практикер Ви очаква!

Обновете дома си, спестявайки с Практикер

Ако ви предстоят тежки или не толкова тежки ремонти, дори при просто освежаване на вашия дом, можете да се възползвате от предложенията на Практикер. Освен възможността да спестите средства, пазарувайки от промоционалните оферти на магазина, Практикер ви помага да спестите време и нерви, благодарение на възможността да поръчате и заплатите каквото пожелаете онлайн и впоследствие да го вземете от най-удобния за вас магазин, в удобно за вас време!

При покупка на стоки над определена стойност (обикновено над 200 лв.), можете да се възползвате от безплатен транспорт. Практикер винаги има решение за вас, дори когато сте затруднени – така например можете да се възползвате от закупуването на различни стоки от магазина с разсрочено плащане. Както виждате, Практикер поставя своите клиенти на първо място и винаги се старае те да останат доволни!

В случай че искате да разгледате предложенията на други магазини от същата категория, това лесно може да стане, като проверите тук - Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL.

Реклама


Реклама