практикер брошура - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Praktiker broshura
12 дни 19:32:21
Реклама

Praktiker (практикер) брошура + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

практикер брошура

Praktiker е международна верига в „направи си сам“ сегмента. Случаят с нея е доста интересен от финансова гледна точка, защото немската компания майка фалира през 2013-а, но поделенията в различните държави, между които и това в България, не бяха засегнати. У нас веригата е собственост на Видеолукс Холдинг – компанията зад Технополис. Практикер оперира в страната от 2004-а и има девет магазина – два в София и по един в Пловдив, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Варна и Бургас. В тях се предлагат продукти за дома и градината, строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг.

Praktiker издава брошури с промоции със срок на валидност 20 дни, като цените от нея важат и за онлайн пазаруване. При покупка на стойност над 200 лева доставката е безплатна, а с по-ниска има ценоразпис, който е различен за различните градове.

 

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Практикер редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Практикер, наречена "Брошура", валидна от 15.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Практикер 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Дом и градина", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама