Лекси брошура

Текущи Лекси промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Лекси

Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 09.09.2020

Брошура

09.09. - 22.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 26.08.2020

Брошура

26.08. - 08.09.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 12.08.2020

Брошура

12.08. - 25.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 29.07.2020

Брошура

29.07. - 11.08.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 15.07.2020

Брошура

15.07. - 28.07.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 01.07.2020

Брошура

01.07. - 14.07.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин Лекси валидна от 17.06.2020

Брошура

17.06. - 30.06.2020

Лекси брошура

Брошурата на Лекси е на ваше разположение

В Пловдив, като един от най-големите градове в България, има различни вериги хипермаркети, като някои от тях са изцяло местни. Такъв магазин е Лекси. Голям брой клиенти пазаруват в този магазин, като много от тях са привлечени благодарение на периодично издаваната от Лекси брошура с намаления, които веригата магазини прави за своите потребители. В своята брошура Лекси комбинира множество предложения на уникално изгодни цени, подготвени специално за клиентите, гласували доверие на своя най-любим магазин!

Супермаркет Лекси (Пловдив) издава хартиен каталог със специални оферти на всеки две седмици, като в него са застъпени стоки от всички категории. Ако искате да видите актуалните предложения в най-новия Лекси каталог, вижте тук. Това специално издание на магазин Лекси е валидно от 09.09.2020. Проверете, няма да съжалявате! Вече всеки знае как се търси в интернет – просто пишете “leksi broshura” и сте готови да се впуснете в света на намаленията!

Лекси, това е магазинът за всеки

Магазин Лекси съществува вече от над 10 години и е един от най-обичаните магазини за хората в Пловдив. Компанията разполага с четири обекта в града под тепетата. В Лекси има огромно разнообразие от хранителни продукти, напитки и стоки за бита, като фирмата работи с най-добрите български и световни производители, което гарантира постоянното наличие както на обикновени месни и млечни продукти, така и на фини деликатеси за всеки вкус. Супермаркети Лекси разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна, което позволява всеки ден да има прясно месо, риба, хлебчета и сладкиши, правени на място. Освен това се предлага и изобилие от пакетирани и вакуумирани продукти, играчки и дрехи, дори и козметика. Магазините работят от 7:30 до 22:30 без почивен ден.

 След вече споменатото, може би никак не е чудно, че всеки в Пловдив е чувал и познава магазин Лекси. Дори когато откриват нов магазин, собствениците на веригата винаги се съобразяват той да бъде на максимално удобно за потребителите място! Повече за веригата магазини Лекси можете да научите на сайта на им: leksi.eu

Да спестим с Лекси!

В днешно време масовият потребител на родния пазар се ориентира доста добре по отношение на пестеливото пазаруване. Причината се дължи на вече станалото обичайно предлагане на отстъпки от страна на големите и не чак толкова големи хипермаркети и магазини. Периодично почти всеки магазин пуска или публикува издание с подробно описание и представяне на стоките, които предстои да бъдат намалени.

В тази връзка, магазините Лекси в Пловдив също не правят изключение – хората от града знаят как да спестяват благодарение на издавания от Лекси каталог, чрез който те се информират какво и кога могат да закупят на намалена цена. Няма нищо по-лесно от това да проверите новата предлагана от Leksi брошура (валидна за Септември 2020) и да спестите пари, пазарувайки от промоционалните продукти! 

Все пак, възможно е точно търсеният от вас продукт в момента да не е намален в Лекси. Не се безпокойте – можете лесно и удобно да прегледате актуалните оферти, предлагани от други магазини в същата категория: My Market , METRO, Lidl, Kaufland, HIT - Hypermarket, CBA, BILLA.

Реклама


Реклама