ИКЕА + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 » икеа каталог 01.11. - 01.12.
12 дни 20:24:25
Реклама

IKEA (ИКЕА) - каталог 2019 + ЧЕРЕН ПЕТЪК

Реклама
Реклама

икеа каталог

ИКЕА е международна компания за мебели и домашно обзавеждане. Основаната в Швеция фирма е може би най-известната и голяма в света. От една страна веригата може да се похвали със стоки с високо качество, от друга – цените не са много високи, а от трета – мебелите са практични и се сглобяват лесно и бързо. Асортиментът на IKEA е от близо 10 000 изделия.

Освен с мебелите и аксесоарите си, ИКЕА може да се похвали и със специалния каталог, чийто тираж стига до над 200 милиона броя. Той излиза веднъж в годината и освен в печатно издание, е достъпен и в онлайн вариант. Цените в него не се променят и важат за цялата година. ИКЕА има един магазин в България – в София (работно време от 10,00 до 21,00), но разполага и с два центъра за поръчки – един в Бургас и един във Варна. Компанията предлага също така доставка и сглобяване на мебелите, ако нямате време или възможност да го направите сами.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! ИКЕА редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от ИКЕА, наречена "Покани празниците у дома ", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в ИКЕА 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Мебели", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама