IKEA (ИКЕА) - каталог 2020

Текущи ИКЕА промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури ИКЕА

Преглед на брошурата Цял нов свят за теб и него от магазин ИКЕА валидна от 10.03.2020

Цял нов свят за теб и него

от вторник 10.03.2020

Преглед на брошурата Важна информация от магазин ИКЕА валидна от 11.05.2020

Важна информация

от понеделник 11.05.2020

Реклама
Преглед на брошурата За градината от магазин ИКЕА валидна от 05.04.2020

За градината

05.04. - 15.08.2020

Преглед на брошурата Кухни 2020 от магазин ИКЕА валидна от 01.09.2019

Кухни 2020

01.09. - 16.08.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин ИКЕА валидна от 27.08.2019

Брошура

27.08. - 16.08.2020

Преглед на брошурата Време e за fика от магазин ИКЕА валидна от 16.03.2020

Време e за fика

16.03. - 12.04.2020

Реклама

икеа каталог

Специални предложения в каталога на Икеа

Периодичното издание, прекрасен дебел ИКЕА каталог със супер предложения, е на ваше разположение. Можете да го намерите както на място в магазина, така и да го прегледате онлайн. Предложенията вътре винаги са така съчетани, че спокойно да можете да обзаведете изцяло вашия дом или просто да го освежите с нови попълнения. В този каталог Икеа дава възможност на всеки да намери това, което му е необходимо, за всяка стая и всеки тип декорация. Както може да се досетите, предложенията в тази съставена от ИКЕА брошура ви помагат да бъдете в крак с последните тенденции в сферата на обзавеждането и декорацията на дома. Характерен за ИКЕА е изключително високият тираж на каталозите – ежегодно се печатат над 150 млн. екземпляра, което показва, че в крайна сметка те се радват на голяма популярност сред потребителите.

Винаги може да прегледате новото издание на Ikea каталог тук, като същото е валидно от 10.03.2020 и предложенията вътре ще бъдат актуални до от вторник 10.03.2020. В интернет може да откриете информация например и за Икеа каталог 2019 или по-стари издания, просто ако искате да сравните какво се е предлагало предходни години.

Магазин Икеа ви очаква

IKEA е многонационална фирма от категорията Мебели, специализирана в сферата на търговията с домашно обзавеждане. Основана е през 1943 г. в Швеция от Ингвар Кампрад, а се контролира се от нидерландската фондация Stichting Ingka Foundation.

Продаваните мебели в ИКЕА са много качествени, специално проектирани за спестяване на място в малките жилища. Така наречения „скандинавски стил“ на мебелите съчетава модерна елегантност с рустик или индустриален вид. За този стил са характерни светлите цветове, светлите стени и подове, като това важи и за самата мебелировка. IKEA разполага с над 330 магазина в близо 40 страни, а ежегодно оборотите й достигат до няколко десетки милиарда долара.

Разбира се, ако ви е необходима още допълнителна информация и подробности за продуктите, услугите, както и каквато и да било друга информация, свързана с Икеа, можете да посетите сайта на магазина тук - www.ikea.bg - и да проверите всичко, което ви интересува.

Спестете с помощта на ИКЕА

Предвид уникалните предложения в каталога и богатия асортимент от над 10 000 изделия, никак не е трудно да намерите нещо изгодно. По принцип от ИКЕА признават, че по-голямата част от оборота принадлежи не на мебелите, а на различните аксесоари. Това означава, че за да пазарувате оттам не е задължително да изчакате да се появи необходимостта от закупуване на нови мебели, а може просто периодично да освежавате дома си с най-разнообразни декорации, които винаги може да откриете на изгодни цени. При това, качеството винаги е на ниво, а предлаганите от Икеа промоции винаги са страхотни.

На място в магазина може да откриете стоки в разпродажба от Икеа, за 2019 или от по-стари серии – друга възможност за спестяване!

ИКЕА предлага за своите клиенти и т.нар. карта IKEA FAMILY, в която с всяка покупка се натрупват точки, даващи възможност за различни отстъпки при следващи покупки. Освен в каталозите, периодично се пускат и онлайн оферти за определени продукти, което също дава възможност за спестяване при пазаруване.  

Винаги можете да прегледате предложенията и на други магазини, например МебелМаг, Мебели Мондо, Мебели Лазур, Мебели Идеа, Mömax, JYSK, Мебели ЗОНА, като по този начин гарантирано ще откриете, каквото търсите!

Реклама


Реклама