Каталог Елитис - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - Брошури, промоции
Реклама

Елитис - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Елитис брошура на седмицата

Елитис е верига магазини за козметика и продукти за здравето. Началото на компанията е през 1995-а във Варна, когато отваря първият обект. Разрастването обхваща и други градове в България и в момента Елитис има магазини и в София, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Добрич и Стара Загора. Във всеки от тях се предлагат над 7000 различни продукта – козметика, парфюми, перилни и хигиенични препарати, детски и бебешки стоки и аксесоари. Сред марките са L’Oreal, Maxfactor, Manhattan, Maybelline, Bourjois и още големи имена.

Елитис издава брошура с промоционални предложения два пъти в месеца, като някои от стоките в каталога са намалени с до 50% спрямо първоначалната цена. Листовката е налична както в хартиен, така и в електронен вариант - на сайта на компанията.

Елитис за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Елитис редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Елитис, наречена "Актуална брошура", валидна от 03.12.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Елитис 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Козметика", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама