баня стил брошура (Banq Stil)

Текущи Баня Стил промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Баня Стил

Реклама
Реклама

баня стил брошура

Супер предложения в брошурата на Баня Стил

Името на магазин Баня Стил подсказва, че там можете да откриете всичко необходимо за банята. Плочки, душ кабини, аксесоари – каквото пожелаете. Освен че предлага огромно разнообразие от стоки, фирмата издава периодично и специфична Баня Стил брошура, в която включва различни продукти на промоционални цени. Стараейки се да задоволи нуждите и на най-капризните клиенти, веригата магазини винаги изненадва с чудесни предложения и промоции. Прилагайки утвърдени стандарти в обслужването, включително и чрез печатането на промоционални брошури, магазинът е лидер на пазара в областта на обзавеждането за бани и кухненски помещения.

Въпросният промоционален Баня Стил каталог представлява печатна листовка със специални оферти, които са с валидност един месец. Включва стоки, намалени с до 30%, но понякога има дори намаления до 70%. Ако желаете да прегледате предложенията в най-актуалната издадена от Баня Стил брошура, валидна от 24.09.2020, можете да проверите тук. В Актуална Месечна Брошура определено има продукти, които ще привлекат вниманието ви.

Търговска верига Баня Стил – магазинът за вашата баня

Верига магазини Баня Стил са специализирани в стоки и продукти за банята – от всякакви видове плочки, през смесители, душ-кабини, тоалетни, мивки, паравани, вани, бойлери до всевъзможни аксесоари. Естествено, част от въпросните артикули могат да се използват и за кухнята. Предлагат се също така водоустойчиви и обикновени мебели за баня, също така се създават 3D проекти по желание на клиента и се изпълняват индивидуални поръчки. Веригата магазини Баня Стил има осем магазина в страната - четири в София, и по един в Пловдив, Бургас, Стара Загора и Велико Търново. 

Повечето промоции от вече споменатата брошура са налични и на сайта на Баня Стил, като компанията предлага и онлайн магазин. Ако искате да научите повече, можете да посетите сайта на магазина - baniastil.com. Така ще се запознаете както със специалните оферти, така и с начините за обслужване, пазаруване, адресите на магазините и пр. Заповядайте.

По-изгодно, с помощта на Баня Стил

Може би много хора си задават въпроса как е възможно да се пести, когато се пазарува… Как така спестяваме пари, когато всъщност ги харчим? Отговорът е твърде прост – когато се налага да купувате нещо, необходимостта така или иначе е налице. Значи ако откриете този продукт на по-изгодна цена в даден магазин, в сравнение с цената, при която го предлагат други магазини, вие ще можете да го закупите, спестявайки средства. 

В това отношение оставяните от клиентите на Баня Стил мнения са еднозначни – можете да закупите страхотни продукти на конкурентни цени, като при това правите значителни икономии, пазарувайки от стоките в брошурата на Баня Стил. Освен това, в магазините могат да ви направят безплатен 3D проект за по-лесна визуализация, а освен това доставката за София, Пловдив, Бургас и Стара Загора при поръчка на стойност над 200 лв е безплатна. 

Винаги можете да прегледате и предложенията на други подобни магазини - Praktis, Mr.Bricolage, MASTERHAUS, HomeMax, Como, Bauhaus, Aiko XXXL. Не се колебайте, изберете продукти за вашата баня!

Реклама


Реклама