Остава по-малко от месец до Черен петък 2020, затова Ви представяме актуална информация как и къде да се възползвате от намаленията. Не пропускайте този празник, еднакво любим както на потребителите, така и на производителите, които имат възможност да популяризират продуктите си сред по-голяма клиентела. 

Ако все още не сте сигурни какви продукти да закупите в този ден, можете да разгледате списъка от най-търсени до този момент категории на Черен петък за предишните години.

Черна и бяла техника 

Електрическите уреди, използвани за оборудване на дома, са най-предпочитани от потребителите. Вече не можем да си представим съвременен дом без наличието на хладилник, фризер, печка, пералня, съдомиялна машина, климатик, компютър и др. Емаг и други магазини Ви дават възможност да закупите необходимите стоки от тази категория на изключително атрактивни и намалени цени. Не пропускайте и през тази година тази възможност в деня, когато можете да очаквате намаления от -10 до -50% за различни уреди и техника.

Мебели 

Мебелите също се класират сред трите най-търсени категории продукти. Тук се включват легла, фотьойли, дивани, маси, столове и дори шезлонги. Промяната на мебелите у дома създава нов облик на цялото помещение, затова много хора се възползват от черен петък, за да заменят старите мебели с нови и по-модерни такива.

Осветителни тела 

Независимо дали се насочвате към смарт лампите или предпочитате класически полилей, настолна лампа, аплик за стена или лунички, които да осветяват определено помещение в дома или офиса, осветителните тела са сред най-предпочитаните продукти, към които потребителите се насочват през черен петък. 

Дрехи и текстил 

Потребителите често избират точно този ден, който е на границата със зимата, за да се запасят с необходимото спално бельо и с подходящи зимни дрехи за предстоящия студен сезон. 

Килими 

Килимите често се оказват по-скъпи от очакваното, затова потребителите изчакват за намаленията на черен петък, за да освежат стаята си с нов килим. 

Козметика и лайфстайл 

Тук предимно женската част от потребителите няма да пропусне да закупи козметика, ръчни часовници, дамски чанти, бижута или слънчеви очила при наличното намаление за черен петък 2020. Те имат отлична възможност да се сдобият и с по-евтини подаръци за децата, родителите, съпрузите си и други роднини.

Къде можете да откриете намаления през черен петък 2020? 

Магазините, участващи в инициативата на черен петък, предлагат всякакви стоки – от техника и компютри, до дрехи, мебели, козметика и детски играчки. Повече от 100 магазина понастоящем участват в промоциите, като сред най-популярните са eMAG, Технополис, Техномаркет, Зора, Avon, Хиполенд, Joy Optics & Grand Optics, JYSK и DM, предлагащи неустоими оферти за малки и големи. 

Не забравяйте, че промоционалните артикули са в ограничени количества, които бързо се изчерпват, затова бъдете готови навреме да направите своя избор и да закупите желаната стока.

Къде да откриете най-големите намаления на бяла и черна техника? 

Тъй като магазините за техника, участващи в черен петък, стават все повече, не бихте искали да се разкъсвате на много места, но да се концентрирате на най-изгодните оферти. Ето защо Ви предлагаме да посетите следните магазини, предлагащи най-изгодни условия и оферти за Черен петък през изминалите години в най-търсената категория, а именно бяла и черна техника

  • Румънският онлайн магазин eMag е сред най-популярнитe продавачи на бяла и черна техника за черен петък. Неслучайно този магазин е толкова популярен – през черния петък можете да намерите отстъпки на хиляди продукти, като цената на някои от тях е намалена до -75%. Освен закупуването на определена стока с персонализиран ваучер за отстъпка, магазинът предлага и допълнителни услуги, като проверка на пратката при получаване, право за връщане на закупена стока до 30 дни, сервиз и гаранция, както и изплащане на вноски. 
  • По традиция се предлага и оферта Зора черен петък с опасно падащи цени и големи намаления. Магазин Зора редовно предоставя на клиентите си акции с намаления на различни продукти, някои от които възлизат на -35%, затова се очаква за черен петък 2020 да има още по-големи намаления. 
  • Технополис предлага невероятни намаления на над 150 избрани продукта, ако пазарувате от тях онлайн. Възползвайте се от офертата на Технополис черен петък 2020 и закупете своята бяла и черна техника на страхотна промоция. Освен това магазинът предлага намаления от -10% на всяка стока, което не е за изпускане.
  • В магазините Praktiker се предлагат в продължение на цял месец около Black Friday оферти за намалени продукти в категориите: обзавеждане и ремонт, отопление, къмпинг, градина и др. Офертата на Практикер черен петък 2020 ще включва и специални промоции на мебелите и обзавеждане за дома, както и на бяла и черна техника. Миналата година Практикер също участва с -10% намаление на всичките си стоки.
  • Освен акцията баш Friday, прилагаща черна и бяла техника, през миналата година Техномаркет черен петък представи акцията треска за техника, през която пусна специални цени само за техника, закупена онлайн, както и томбола за автомобила Jaguar E-PACE 4х4. Очаква се тази година магазинът да излезе с нови и още по- атрактивни предложения за черен петък 2020. 


Категории стоки, най-търсени на Черен петък 2020: Къде са най-големите намаления?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Post navigation