1. Черен петък в еМАГ
2. От еМАГ отново са приготвили големи изненади за Черен петък 2019

Предвид факта, че вече от шест години в България се провежда кампанията Черен петък, кампания, по време на която множество търговци, магазини и търговски вериги обявяват големи намаления, едва ли някой ще остане учуден, че и тази година трескавото пазаруване ще бъде открито на този ден. Датата на събитието този път ще бъде 29-ти ноември.

Черен петък в еМАГ

Може би неслучайно, един от най-известните магазини, организиращи големи разпродажби под името Черен петък, е Емаг. Румънският онлайн магазин е лидер в онлайн продажбите не само у нас, но и в цяла Източна и Централна Европа. По време на събитието Черен петък (Black Friday) eMAG предлага изключително изгодни оферти, като доста показателни в това отношение са разпространените данни например за миналогодишния резултат от кампанията. Твърди се, че по време на събитието Черен петък миналата година, онлайн магазинът Емаг е отчел поръчки за над 37 милиона лева само от България. В подкрепа на показателите за тенденцията нагоре по отношение на търсенето е фактът, че реализираните от Емаг обороти за миналата година са близо 15% по-високи спрямо миналогодишните резултати. По време на кампанията, която се счита за начало на голямото пазаруване по време на празниците в края на годината, в България са били поръчани над 265 000 продукта. Голяма част от тях са поръчани и впоследствие продадени чрез Marketplace платформата на сайта, която дава възможност на външни търговци да предлагат продуктите си през eMAG. По информация от търговеца, за една минута след старта на кампанията са били поръчани 1098 продукта!

От еМАГ отново са приготвили големи изненади за Черен петък 2019

Както вече споменахме, За Черен петък 2019 Емаг отново ще зарадва малки и големи със своите чудесни оферти и предложения. Вече е традиция всяка година eMAG да пуска предварително рекламна кампания, в която загатва какви ще бъдат част от най-атрактивните предложения. Освен това, часове преди събитието, на сайта на онлайн платформата също се върти рекламен клип, който в известна степен помага на потребителите да се настроят в своите очаквания. Тези от тях, които имат регистрация на сайта на Емаг, ще получат малко преди старта на кампанията имейл съобщения с инструкции и препоръки как да се подготвят, за да не изпуснат някои от желаните продукти. Добро решение предлага и мобилното приложение на Емаг, с чиято помощ всеки може бързо и удобно да направи поръчка. От eMAG дори разкриват, че през миналата година по време на кампанията близо 70% от посещенията на потребителите са извършени именно през мобилното приложение.

Подобно на предишни години, сега отново няма да има изключения при категориите, в които ще бъдат обявени офертите за разпродажби по време на Черен петък 2019. Потребителите за пореден път може да очакват намаления на черна и бяла техника, големи и малки електроуреди, парфюмерия и козметика, дом и градина, дрехи и обувки, играчки.

Така че внимание – бъдете готови и още отсега помислете какво искате да си купите тази година, а защо не и какви подаръци да приготвите за наближаващите коледни празници. Успех в пазаруването!

Какво можем да очакваме от Емаг за Черен петък 2019?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Post navigation